Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Centrul de Terapii Leia

Saptamanalul gratuit BrasovTV.com a publicat un articol despre Centru de Terapii Leia cu ocazia deschiderii oficiale a centrului. Mai jos gasiti articolul in intregime

Traineri în comunicare, numerolog , nutriţionist, consultant în frumuseţe şi păr, bio-energo-terapeut, terapeut craniosacral, cristaloterapeut, terapeut holistic – sunt doar câteva dintre serviciile de excepţie de care veţi putea beneficia oricând, la centrul de Terapii „Leia” din Braşov.

Terapeutul Oana Gîtlan, alături de echipa sa, le propune tuturor celor care vor trece pragul Centrului de Terapii „Leia” servicii dedicate, aplicate pe cerinţele fiecărei persoane. Centrul a fost gândit ca un spaţiu în care poţi să alegi între una, două sau mai multe terapii astfel încât rezultatul previzionat să devină o certitudine.

Povestea din spatele centrului este una spectaculoasă! Numele nu este ales întâmplător. Leia este fiica iniţiatoarei acestui proiect, terapeutul Oana Gîtlan. Micuţa este exemplul viu că miracolele există. La doar o lună de la naştere, Leia s-a îmbolnăvit de meningită bacteriană. Boala s-a agravat şi a evoluat la hidrocefalie. După mai multe intervenţii medicale, în ţară, dar şi peste hotare, toate fără rezultat, mama Leiei a apelat pentru recuperarea fetiţei la Asociaţia de Masaj Craniosacral Metoda Upledger. Aici a descoperit mai multe terapii alternative care au ajutat-o pe micuţa Leia să se însănătoşească. Oana a hotărât atunci să se specializeze în acest domeniu. A lăsat în urmă 15 ani de carieră în domeniul financiar-bancar şi a început cursurile Institutului Upledger din Statele Unite, Florida.

Însănătoşirea Leiei a fost un miracol, un cadou primit cu multe lacrimi de bucurie. “Consider că pentru o afecţiune sunt necesare 2 – 3 terapii, cu care persoana respectivă empatizează, se simte bine. Terapii care sunt mult mai eficiente, iar lucrurile se rezolvă mult mai rapid. Cred că a venit timpul ca oamenii să abordeze un nou stil de viaţă, cu o gândire nouă”, a declarat Oana Gîtlan.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă relaxaţi şi să lăsaţi totul în grija personalului calificat. Echipa LEIA este formată din oameni care lucrează cu şi pentru suflet astfel încât să vă puteţi schimba viaţa! Minunile există!

Autor: Denisa Dumitru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *