Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Intalnire la Centru Leia – Asociatia Happy Moms Brasov

Miercuri , 28 Iunie 2017 , Centru Terapii Leia a fost gazda intalnirii cu Asociatia Happy Moms Brasov condusa de doamna Dana Lupsa.


Intalnirea a avut ca scop prezentarea centrului de terapii doamnelor din cadrul asociatiei . Astfel terapeutii si-au prezentat pe rand serviciile si beneficiile terapiei pe care o practica cu atata daruire .A fost o seara magica, spumoasa , plina de diverse constientizari atat din partea terapeutilor cat si din partea celor care ne-au calcat pragul. Imaginile surprinse spun mai mult decat orice alte cuvinte .

Ne-am jucat frumos , am lasat deoparte grijile si fricile si am redevenit pentru 3 ore copii. Am invatat multe . Psihoterapeutul si coach-ul Anca Sin ne-a antrenat pe toti intr-un joc foarte fumos “ Points of You” , maseorul in Yumeiho, Claudiu Mitrofan ne-a facut o mica demostratie a ceea ce inseamna acest masaj , maseorul Mihai Schifirnet a “trosnit” oasele la propriu doamnei care a dorit sa vada pe propria coloana vertebrala cum se simte, terapeutii Lucia Moglan, Petra Iliescu , Vasile Ciprian Nistor ne-au impartasit din tainele inceputurilor lor in terapiile pe care le practica . Gazda acestei intalniri , Oana Gitlan , a impartasit si ea cateva sfaturi practice despre dezamprentarea parentala pe care o tine in cadrul intalnirilor de joi seara de la Scoala Parintilor .

Copiii s-au jucat si au manifestat ce stiu ei sa faca mai bine la varsta asta : inocenta, puritate, bucurie de a fi Aici si Acum . Am pus bazele unei colaborari frumoase ce va urma in luna august 2017 cand vom face prima noastra tabara . Stati aproape pentru detalii.