Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Terapia Muzicala- Cantece de suflet cu Tica Luminare & Karma

Dragii mei,

Universul asta, dragul de el, este foarte dragut si cu un simt al umorului foarte dezvoltat asa cum ne-am obisnuit de ceva vreme. Nu mai e o noutate ca atunci cand spui si declari ceva lucrurile se intimpla in directia aceea…..si ce frumos se aseaza.

Intotdeauna am urmat semnele si am ascultat ce e nevoie sa primesc pentru mine si cei din jurul meu. Am observat ca am o putere mare de materializare si ceea ce verbalizez sau gandesc aceea atrag. Dar caile….o Doamne, caile sunt de fiecare data altele si ma surprind de fiecare data. Nu mi-i se dau aceleasi teme pentru ca m-as plictisi si viata mea ar fi prea monotona. Eu, avand un centru de terapii alternative si de preventie am adus si doresc sa ajut oamenii prin diverse metode sa-si vindece sufletul cu lumina si iubire, sa-i fac sa constientizeze ce potential au in ei, sa le dau metoda de a reusi singuri sa treaca peste obstacole, sa nu mai fim atat de dependenti de pastile sau de diverse terapii….incluzandu-ne aici si pe noi. Stiu ca suna ciudat dar oamenii trebuie invatati ca pot reusi si singuri.

Cu vointa, cu munca, cu pasi mai mici sau mai mari, fiecare pe drumul lui, in ritmul lui. Dar stiu ca se poate si ca oricine poate sa faca pasi daca vrea si se deschide. Oricum pentru cei care nu mai au alternativa este un “must have” de-a face pasi in directia trezirii spirituale si vindecarea bolii lor. Stiu multe cazuri in care lucrurile au functionat si boala a disparut. Terapia muzicala este una dintre cele mai la indemana terapii pentru a rezolva depresii, anxietati si a ne intoarce inspre noi. Am descoperit in cantecele lui Tica Luminare si a formatiei Karma versuri atat de profunde si cu o incarcatura emotionala extrem de sensibila. Mie personal mi-au atins butoane emotionale si am eliberat prin plans lucruri vechi puse acolo adanc in suflet pe care le credeam deja rezolvate si se pare ca inca mai era ceva de scos din moment ce am plans. Plansul, sa ma intelegeti, face foarte bine, este o curatare benefica pe dinauntru exact ca dusul pe dinafara.

Astea fiind zise am hotarat sa aduc cateva albume la Centru Leia pentru a le oferi oamenilor posibilitatea unei terapii, cum ziceam, la indemana oricui. Putem sa ascultam un album in masina, seara inainte de culcare. Si uite cum viata si Universul isi face aici simtita prezenta. Fetita mea a facut sambata o criza de convulsie si pentru ca trebuia sa stau cu ea in spital pana isi revine ca sa putem merge acasa am luat CD player-ul cu mine si-i l–am pus sa asculte. Dintr-odata ea a devenit mult mai calma si cumva cumva nu a mai fost asa de agitata, nici confuza.

Azi dimineata m-a rugat sa asculte din nou melodiile la casti si mi-a zis: Mama, ce melodii frumoase si ce om bun e ce-l care canta. Am ramas atat de impresionata incat am vrut sa impartasesc cu voi experienta noastra. Nu stii niciodata cui poti sa fii de folos si cat bine poti face. Asadar, chiar functioneaza terapia muzicala pe bune. Si inca un caz, un baietel a venit la centru si a vazut afisul Karma si mi-a spus asa de nonsalant: te rog imi poti da si mie un CD si un autograf al celui care canta?

Asadar, ce alte semne sa mai avem nevoie pentru a intelege ca muzica folk este o muzica a sufletului. Multumim artistului pentru implicare, dedicare si talent.

Cu drag, sa ne fie de folos,

Oana-Catalina