Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Brasov, 14 Noiembrie 2018

Din ciclul Femeia în manifestare: Structuri arhetipale ale feminității. Ca invitată a Oanei și a centrului Leia, la serile Femeii în manifestare, cu multă bucurie vă propun o seară dedicată descoperirii unor structuri ale psihicului feminin, care ne influențează deciziile și personalitatea, ne dictează comportamentul și ne modelează viața.

Cum spunea Simone de Beauvoir: femeie nu te naști, ci devii. De aceea, vă invit să explorăm împreună aspecte ale feminității fiecăreia dintre voi, prin intermediul unor instrumente inedite, care oferă perspective neașteptate și care pot aduce la lumină aspecte nebănuite ale psihicului nostru. Pe parcursul acestei seri, ne vom familiariza cu 4 arhetipuri fundamentale, grupate în opuse: Mama Amazoana Mediatoarea Hetaira Vom pune în scenă aceste tipologii, prin exerciții de tip joc de rol. Vom lucra și cu imagini și cu cărți de Tarot, pentru o mai bună înțelegere a modului în care funcționează aceste structuri.

Prin intermediul imaginilor și al exercițiilor, ne vom conecta atât cu aspectele pozitive, cât și cu cele de umbră, ale fiecărei tipologii în parte. Vom decripta tipare de comportament încă neconștientizate și vom înțelege mai bine, acele părți mai puțin explorate, din viața noastră de femei. Sunt Sorana Oțetea, psiholog de orientare jungiană. Formarea mea presupune lucrul cu simbolurile și cu arhetipurile.

Pe lângă formarea în psihanaliză jungiană, sunt facilitator de constelații sistemice și lucrez cu Tarotul arhetipal, cu metoda numită Referențialul nașterii, inventată de terapeutul și filosoful francez, Georges Colleuil. Vă aștept cu mare drag să călătorim împreună, prin fascinanta și bogata lume a psihicului feminin!

Centrul Leia, Calea București 54 Miercuri, 14 noiembrie 2018, ora 18
Investiție: pe bază de donație