Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Vinerea de la ora 18 incepand cu 15 Februarie

Vă invit la o serie de ateliere despre mindfulness sau acea stare a minții care trăiește cu totul în prezent. Atelierele se vor desfășura vinerea de la ora 18, începând cu 15 februarie 2019.

Cine sunt eu?
Cristiana Jârcă-Vladu, psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie și psiholog clinician autonom, pasionată de autocunoaștere, de starea de mindfulness pe care o cunosc din cursurile de formare și din practica personală.

Ce este mindfulness ?
Mindfulness este o stare mentală caracterizată de atenție sporită, curiozitate și acceptare a experienței momentului prezent. Aceasta ne ajută să devenim mai conștienți de noi înșine și să ne bucurăm de viață, fiind astfel capabili să reducem stresul, să combatem depresia și să facem să crească starea noastră de bine.

Care sunt beneficiile mindfulness?
Atunci când suntem copleșiți de gânduri negative, când nu reușim să ne concentrăm, sau când nu avem relații satisfăcătoare cu cei din jur, suntem nemulțumiți de viața noastră sau trăim uneori un sentiment acut al izolării sau cu o frică față de viitor, toate aceste stări sunt determinate de lipsa capacității noastre de a trăi în momentul prezent.

Starea de mindfulness s-a dovedit a fi baza capacității noastre de relaxare, creativitate și concentrare. Astfel mindfulness poate fi considerat un foarte bun instrument pentru o igienă mentală și emoțională zilnică, care are efecte pozitive asupra stării noastre de funcționare globale.

Seria de ateliere de mindfulness se adresează persoanelor cu un stil de viață activ, foarte ancorat în realitate și urmărește să redea bucuria de a trăi în prezent.

Ce conține un atelier ?
– Atelierele constau în practicarea unor forme de meditație, exerciții de autoreflexie, discuții și diferite forme de interacțiune pentru dezvoltarea stării de mindfulness.
– Informații teoretice plus bibliografie, materiale suplimentare diverse.
– Feedback și suport pentru practică – săptămânal în mod direct prin discuțiile de grup, cât și pe parcursul săptămânii prin email.

Atelierele sunt oferite sub formă de modul care conține 5 ateliere și fiecare atelier se desfășoară timp de 2 ore și 30 de minute. Participarea la un atelier costă 50 de lei.

Vă așteptăm cu drag la centrul Leia!