Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Brasov, 20 Octombrie 2018

Cocriș Cristina (numerolog , formator și consilier de dezvolare personală) va organiza pe data de 20 octombrie 2018, în Centrul de Terapii Leia, Brașov, un workgroup intitulat “Calea spre Destin prin cunoaștere – Cine sunt eu?”. Acest eveniment este destinat celor ce vor să înțeleagă importanța destinului și a menirii prin misterele științelor ezoterice, spre a se cunoaște mai bine pe sine și pe cei din jur.

Formatul workgroup-ului include printre altele: simbolistica și energia numerelor, interpretarea acestora, vibrația interioară, exterioară și cosmică, karma, destinul, lecții de viață și vârstă, scara fericirii, interacțiunile Universului în viața fiecăruia. În decursul a celor 8 ore de workgroup, participanții vor lua parte activ la subiectele atinse, realizându-și propriile matrici ce vor putea fi interpretate pe baza informațiilor acumulate.

Scopul de a avea un curs interactiv e acela ca toți participanții să aibă ocazia de a-și răspunde la întrebări și sa constituie un portret numerologic personal.

Workshop-ul, susţinut de Nicoleta Mocanu, va avea loc la Brașov, Joi 25 Octombrie între orele 18.30 – 19.30, la Centrul de terapii Leia, Calea București nr.54, etaj 1.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0751205205, prin e-mail la adresa expert.cristina@yahoo.com sau prin mesaj direct pe pagina de Facebook Numerologia- Matematica Fericirii. Înscrierile vor avea loc până la data de 18 octombrie.