Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

24 Noiembrie – 25 Noiembrie

Viata noastra incepe cu iubirea parintilor nostri. Inainte sa ne nastem ,ei s-au iubit unul pe altul si au devenit iubiti, in sensul cel mai intim si sincer cu putinta. Noi avem la origine aceasta iubire. Ne uitam la ei ca si cuplu si ne uitam la iubirea lor ca barbat si femeie.Ochii nostri incep sa straluceasca. Ce poate fi mai frumos, mai maret, mai profund si mai plin de bogatie pentru ei si pentru noi? Ne deschidem inima la aceasta iubire si ii raspundem cu bucurie si anticipare.

Astfel si iubirea noastra incepe la fel, prin iubirea acestor parinti, parintii nostri. Raspundem iubirii lor primind viata de la ei, in intregime, exact asa cum vine de la ei catre noi. Ceea ce luam noi nu este viata lor, ci doar ceea ce vine prin ei. In spatele lor sunt parintii lor, parintii parintilor lor, si asa, multe generatii. Viata , in puritatea ei, a curs prin toate aceste generatii; nimeni nu poate scoate sau adauga ceva la acest lucru. Aceeasi viata a curs prin ei, pana la noi.

Au facut totul cum trebuie. Nimeni nu a fost mai bun sau mai rau la asta.In transmiterea vietii , toti au fost impliniti si buni. Astfel, ne uitam la parintii nostri acum, asa cum sunt ei si ii vedem completi, completi in slujba vietii. Orice altceva au facut sau gandit, oricare ar fi fost soarta lor, ca parinti ai nostri ei au facut totul bine.In transmiterea vietii , ei au facut totul corect. Sub acest aspect, pe acesti parinti perfecti care au facut totul corect, ii luam in inima noastra, le raspundem cu viata si iubirea care a inceput pentru noi, prin ei.Prin parintii nostri, ii luam in inima noastra si pe parintii lor, precum si pe toti stramosii si pe toti cei cu care suntem in rezonanta, orice ar cere acest lucru de la noi si orice ne-ar darui.

Ne uitam la ei toti si le spunem „Da”. Si le mai spunem, fiecaruia :„Multumesc”. Inotam cu ei in marele rau al vietii: „Inot cu tine , oriunde ma porti, oricat de departe, oricat de aproape.Inot cu tine. Ma abandonez tie.”Bucuria apare in suflet de indata ce ne punem in acord cu miscarile sufletului .Indiferent de calea pe care ne aflam, suntem ghidati de suflet. Daca suntem in acord cu el, sufletul, ne simtim conectati la ceva extrordinar si asta inseamna bucurie. Bucuria are o nuanta de implinire si completitudine care provine din aceasta conectare. Aceasta bucurie este tacuta, are greutate, straluceste.

In prezenta oamenilor care traiesc aceasta bucurie , devenim linistiti. Aceasta bucurie nu are scop, dorinta sau intentie. Este o multumire foarte profunda.”Citat din BERT HELLINGER (Parintele Constelatiilor Familiale), in cadrul unui workshop sustinut la Londra, Aprilie 2000.Sper ca ti-am deschis sufletul si te-am purtat la nivel mai profund in sanul familiei tale. Cand simtim , cuvintele nu isi mai au rostul, asa incat te las sa traiesti si sa constientizezi ceea ce ai nevoie.Daca ar fi sa vorbesc despre mine, stiu doar atat ca recunostinta si tot ceea ce simt pentru Viata mea, primita datorita parintilor mei, in acest moment este mult mai mare decat toate judecatile si toate emotiile negative pe care le-am avut intr- o perioada pentru ei, datorita faptului ca nu vedeam lucrurile la nivel profund si la nivel de sistem al familiei mai ales prin prisma Constelațiilor Familiale și a cunoașterii și înțelepciunii dobândite pe parcursul formarii și devenirii mele, ca om!

Astfel încât, Draga OM, te Invitam intr-o călătorie către sufletul tau, la un eveniment in care timp de 2 zile , împreuna cu Catioara Nastase- vom fi facilitatorii și ghizii tai, in tot acest proces ! Ce vom FACE?- vom lucra o serie de exerciții de conectare a ta cu sufletul tau;- vom crea o atmosfera in care sa te simți ca acasă; când spun ACASA- ma refer la casa sufletului tau;- vom vedea care este locul tau de drept in familia ta de origine ;- te vom susține sa “ vezi” cum e relația ta cu părinții tai- vom putea sa creăm împreuna o serie de ritualuri care sa te aducă in echilibrul tau interior!

Dacă ești dispus sa îți acorzi 2 zile, pentru sufletul tau , te invitam sa vii alături de noi, in aceasta călătorie !

Investiția ta înseamnă: 2 zile – Sâmbătă , 24 Noiembrie începând cu ora 10.00 pana la ora 14.00 – Duminica, 25 Noiembrie începând cu ora 10.00 pana la ora 14.00 la care se adauga o contribuție financiară de 120 lei, pentru cele 2 zile!

Înscrierile se fac la adresa: Petra.iorga@gmail.com, Catioara.nastase@gmail.com sau contact@terapiileia.ro.

Evenimentul va avea loc la Centrul de terapie Leia , Brașov – Calea București, 54.

Dacă vrei sa afli mai multe despre noi , o poți face dând un search pe paginile noastre de Facebook:
– Petra Iorga-Facilitator constelatii familiale – Fondatoarea paginii Părinți conștienți , copii echilibrati – Fondatoarea blogului: https://petraiorga.blog
– Catioara Nastase – Facilitator Constelatii familiale – Life Coach – Freelancer

Te așteptăm cu drag sa ne cunoaștem și sa te vezi dintr- o alta perspectiva, cea a sufletului și a trairilor tale, ieșind din cotidian și din mental