Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

6 Octombrie 2019

Vorbirea este un dar de preţuit, de care doar omul se bucură în universul nostru; vorbirea este facultatea de care dispune omul pentru a-şi exprima gândurile, este expresiea conştiinţei lui, i-a permis să muncească, să-şi dezvolte inteligenţa, memoria, să devină un creator stăpân pe natură, s-o transforme si s-o valorifice. Fără comunicare verbală, viaţa omenească si viaţa socială nu ar fi fost posibile, ne spune Cella Dima si bine spune!

ACTcept te invită la un curs practic în care să iți valorifici acest atù !
Cu toții ne dorim o conversație plăcută, care să ne inspire, să ne facă să ne simțim conectați unii cu ceilalți, să ne simțim cu adevărat înțeleşi.

Însă pentru a dobândi şi a oferi şi noi la rândul nostru o asemenea comunicare, e important să fim prezenți într-o convorbire, să ascultăm, să punem intrebari deschise pentru interlocutor,
să mergem pe flow-ul unei singure idei, să spunem că nu stim dacă nu ştim ceva, să nu povestim despre experientele noastre asemănătoare, căci atunci atragem atenția asupra noastră şi nu mai suntem angajați în comunicare, să ne amintim că suntem diferiți, la fel si IQ`ul nostru, deci să nu ne judecăm, să vedem în fiecare om perspective, specialişti într-un domeniu sau altul. Să fim atenți să nu ne repetăm, să nu concurăm unii cu alții, să ascultăm, căci dacă gura noastră este deschisă atunci nu ascultăm, să fim scurți, clari în exprimare şi la obiect.

U ha! Multe de avut în vedere pentru o simplă conversație! Devenind conştienți de vorbirea noastră vom reuşi să facem toate acestea şi vom reuşi să transmitem mesajul dorit! Vom putea fi speakeri mai buni şi vom învăța să ne ținem emoțiile în control.
Dar cum vom face toate astea mai exact?!
Prin exercițiile practice pe care le vom aborda şi însuşi!

Vom face exerciții:
– de vorbire
– de dicție
– de respirație
– de dezvoltare a calităților vocale
– de timiditate şi trac
– de tonalitate, intensitate, viteză
– de îndreptare a defectelor funcționale
– de accent în cuvânt şi propoziție
– de igienă vocală profesională
– de reeducare a vocii şi de antrenament zilnic

Cât durează cursul?
Cursul durează 4 săptămâni ( 1 şedinţă pe săptămână).

Cât costă?
– 1 şedinţă/ săptămână
– 4 şedinţe/ curs
– 2h / şedinţa
– preţ 300 LEI/ CURS
* Suma se plăteşte integral în prima zi de curs.

Când?
În fiecare luni, de la ora 19:00 la 21:00.

Cum mă înscriu?
Pentru confirmarea paticipării, pe lângă “going” , vă rugăm trimiteţi un mesaj cu numele si prenumele dumneavoastră la numărul de telefon: 0752555197 cu menţiunea: ” Dicţie”.

Trainerul dumneavoastră – Ioana Boacă, absolventă a cursurilor noastre, vă propune o călătorie spre conştientizarea vorbirii şi vă va conduce printr-un antrenament vocal care vă va amplifica increderea în propria dumneavoastră voce!

Abia aşteptăm să vorbim! 😊
Vă aşteptăm la cursuri!