Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Viziune

Obiectivul nostru este sa devenim un centru de terapii care atrage, recompenseaza, si pastreaza relatii de colaborare cu cei mai buni terapeuti. Abordarea noastră proactivă la dezvoltarea celor mai bune practici de afaceri și promovarea unor metode de tratament eficiente ne va ajuta să ne atingem scopul cu succes.

Filozofie

Centrul de Terapii Leia se dedica furnizarii de servicii de calitate deosebita clientilor nostri, intr-un context foarte confortabil si profesional.

Suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, organizam evenimente si seminarii de specialitate, pentru a deservi cat mai bine comunitatea de care apartinem. Suntem focusati pe extinderea si imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, pentru a ne asigura  că beneficiați de servicii de excelență, personalizate, menite să vă aducă confort în plan fizic, mental și spiritual.

Misiune

In calitate de profesionisti dedicati sanatatii si frumusetii, suntem hotarati si determinatisa facem tot ceea ce ne sta in putiiinta pentru a ne ajuta pacientii sa isi indeplineasca obiectul unei vieti sanatoase si implinite spiritual

Calitate deosebita

Sanatatea d-voastra este obiectivul nostru principal, obiectiv pe care urmarim sa ni-l atingem prin tehnici de prevenire, vindecare sau recuperare.

Ajutor pentru pacient

Tratamentul obtinut in cadrul centrului de terapii este insotit de informatii pregatitoare pentru acasa. Ne intereseaza ca tu sa devii principalul membru activ in ceea ce priveste recuperarea sau mentinerea sanatatii tale.

Servicii profesionale

Echipa noastra de terapeuti experti cumuleaza peste 50 de ani de experienta in terapie conventionala si terapie complementara.