Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Anca Sin este psiholog si trainer, domeniul sau de expertiza fiind Terapia Experientiala Unificatoare si Dezvoltarea Personala. A absolvit modulul psihopedagogic si are o experienta de 5 ani in lucrul cu copiii, in zona dezvoltarii personale prin intermediul artelor combinate si in zona pregatirii suplimentare pentru materiile scolare. Anca a lucrat si cu copii diagnosticati cu Tulburari din Spectrul Autist.

Anca este Points of You Practitioner din 2015, fiind certificata in aceasta metoda utila deopotriva copiilor, adolescentilor si adultilor, prin care pot fi explorate dintr-o perspectiva diferita situatiile cu care ne confruntam. Ea considera ca fiecare persoana are un potential imens si crede ca fiecare are propria metoda prin care descopera si se descopera. Suntem inconjurati de punctele de vedere ale tuturor celor cu care interactionam, insa undeva in interiorul nostru exista si punctul nostru de vedere, pe care merita sa-l aducem la suprafata. In acest fel ne asumam ca suntem unici. Nu exista o modalitate general-valabila prin care putem face acest lucru, insa atunci cand suntem in contact cu noi insine, suntem cu un pas mai aproape.

Intalnirile pe care le veti avea cu Anca vor fi intr-un cadru placut si securizant. Acestea vor fi stabilite de comun acord, precum si numarul sedintelor, care pot varia in functie de obiectivele pe care le veti seta.

 

Servicii

 Coaching