Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Ma numesc Andreea Țîru si am 32 de ani. Cand vorbesc despre mine si despre yoga, e ca si cum as aruca cartile pe fata in ceea ce priveste viata mea. ☺

Am fost jurnalista aproape 10 ani, timp in care am scris nenumarate povesti de viata… povesti care vorbeau despre oamenii cu care aveam de-a face. Eram o persoana mereu atenta la altii.

Analizam oamenii zi de zi. Intrebari si raspunsuri, dialoguri scurte dar cu impact puternic. Etichetam oamenii pe seama unor informatii, pentru ca trebuiau sa fie personaje pozitive sau negative ale reportajelor mele, iar dupa cateva intrebari reuseam sa imi fac o idee.

Ma descurcam mereu cu ceea ce avem de facut, dar ce nu stiam pe atunci era faptul ca, singura persoana careia nu ii dadeam atentie cu adevarat eram chiar eu. Am ajuns sa simt nevoia sa imi descopar propria poveste, iar yoga a fost crapatura care a spart gheata. ☺

Prima mea conexiune cu yoga a avut loc chiar intr-o gradinita, in urma cu 3 ani. Avem o prietena dornica sa raspandeasca cunostintele ei despre yoga si cu altii, si o alta prietena dispusa sa ne ofere spatial necesar dupa terminarea programului celor mici. Ca sa nu ma afund prea mult in detalii, am ajuns pe parcurs sa lucrez la acea gradinita si sa renunt la viata superficiala si populara pe care mi-o oferea presa. De yoga nu m-am despartit nicioadata . Mi-am dat seama ca este pentru mine cel mai bun instrument de autocunoastere.

Eu una nu cred in coincidente. Iar tot ce parea sa fie la intamplare in viata mea (lucrul cu copiii, atentia mea pentru yoga si defapt pentru mine) a devenit mai mult decat evident ca este drumul meu. Yoga inseamna uniune, conexiune, iar eu am ales sa fac din pasiunile mele un intreg.

Yoga pentru copii inseamna miscare, poveste si joaca. Este o activitate prin care copiii pot invata cat de importanta este respiratia, cum sa isi insuseasca postura corecta a corpului si mai ales cum sa cladeasca o relatie minunata cu mediul inconjurator. Pe langa exercitiile de respiratie, de autocunoastere si cele fizice, vom incerca printr-o abordare creative si distractiva, teme precum natura, arta si sanatatea.

Servicii

 Yoga for kids