Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Mã numesc Carmina Nicolescu, sunt din Brasov, am 45 de ani si sunt mama a doi baieti. Sunt absolventa a facultatii de Psihologie si Stiintele educatiei.

În prezent sunt directorul unei grãdinite de copii si instructor de Qwan Ki Do de câtiva ani si practic Tam The-ul având mai multe stagii fãcute în România si în strãinãtate cu Maestrul Fondator.

Începuturile în aceastã directie au pornit cu multi ani în urmã când am fost diagnosticatã cu hernie de disc si trebuia sã fiu operatã de urgentã, la îndrumarea sotului meu am început sã practic Tam-The-ul, iar astãzi sunt perfect sãnãtoasã, fãrã sã ajung la bisturiu. Sunt un instructor atipic, cred în puterea de vindecare a propriului corp, lucrez atât cu clasa de copiii cât si cu adulti. Pânã în prezent am participat la numeroase concursuri si am si câstigat mai multe trofee cu copiii.

Clasa de Tam-The am început-o anul trecut cu mare entuziasm la Centru de Terapii Leia, acum având clasã si de începãtori si de avansati.

Sunt o persoanã activã, veselã, energicã, mã implic în acte de caritate, fiind vicepresedintele Asociatiei Harta Viselor, am organizat în Brasov zeci de proiecte pentru spitalele din Brasov, scoli, grãdinite, strângeri de fonduri pentru diverse cauze, târguri de carte.

În cadrul orelor de Tam The învãtãm sã lucrãm cu energiile propriului corp, învãtãm "tibetanele" si am descoperit cã doamnele de anul trecut au dat kilograme jos. Am creat un cadru prietenos în care cei de anul trecut au legat prietenii si sperãm ca si anul acesta sã se întâmple la fel.

Servicii

 Tam The