Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Bine ai venit în lumea Centrului Leia! Eu sunt Constantin Păun, de formare tehnician biochimist, antrenat să observ și să găsesc căi de îmbunătățire a compoziției și a reacțiilor chimice din cadrul materiei vii. Te întâmpin ca terapeut, practician de terapii complementare, având competențe și acreditări în reflexoterapie, biofeedback, biorezonanță și nutriție. Am ales acest domeniu, cu vaste oportunități de exploatare în interesul sănătății umane, cu determinarea de a-mi împlini menirea și din dorința de a sprijini omul să trăiască conștient și împlinit în toate aspectele vieții sale.

Acum, personal, mă aflu pe tărâmul descoperiri și înțelegerii a ceea ce grecii numesc „eudaimonia”, tocmai de aceea îmi place să spun despre mine că sunt un practician în „terapia stării de bine”.

Deasupra deciziilor mele guvernează latinescul „primum non nocere” ca un ecou, venit peste milenii, a ceea ce s-ar putea traduce astfel: „În ceea ce privește bolile, fă-ți un obicei din două lucruri: să ajuți sau cel puțin să nu faci rău.”

Adesea, cu ajutorul și binecuvântarea lui Dumnezeu, am fost de ajutor pacienților care mi-au venit în cale. Dar nu am fost întotdeauna de ajutor, căci uneori poate că am avut o abordare lejeră sau nu am reușit să inspir omul din fața mea sau poate m-am grăbit, dar întotdeauna am învățat și mi-am promis să fiu mai bun cu fiecare nouă experiență.

Într-o lume în care aproape că fiecare terapie sau prescripție are două tăișuri, fiecare leac are un potențial rău, rolul consilierului în terapii complementare este mai important ca oricând. Astfel că lucrez constant la dezvoltarea, perfecționarea și implementarea unui concept de performanță pentru sănătate în cinci pași.

Sunt adeptul abordării integrative în interesul sănătății umane și consider că printr-o comunicare eficientă și onestă putem găsi calea către o viață de calitate trăită conștient.

Prevenția este cea mai eficientă metodă pentru o viață de calitate, tocmai de aceea vă invit să vă programați la Centrul Leia pentru o evaluare a stării de sănătate, fie pentru o consultație în psiho-nutriție sau o evaluare inițială în programul personalizat de controlul greutății.

Serviciile mele

 Reflexodiagnostic Biofeedback
 Controlul greutății
 Nutriție personalizată