Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Mă numesc Diana Pura. Sunt instructor de Nirvana Fitness de 2 ani, timp în care am reușit să învăț despre acest concept și să îl practic în sălile de sport, pentru persoanele care simt că au nevoie de puțin timp cu ele în acest mediu agitat al zilelor noastre.

Nirvana Fitness a luat naștere pentru a mări gradul de conștientizare despre importanța respiratului și despre modul în care acesta ne influențează viețile. Acest tip de mișcare, ce îmbină elemente din yoga, pilates și tai chi, ajută la detoxifierea corpului și a minții, la eliminarea stresului și a oboselii și, cel mai important, ajută la relaxare prin intermediul tehnologiei undelor theta și a aromaterapiei.

Drumul meu spre un stil de viață sănătos a început în urmă cu trei patru ani când am înțeles că sportul este o parte din mine. De mică am avut această dorință de a face mișcare, de a fi activă, motiv pentru care am început să schiez și să joc baschet și tenis. Pe parcurs mi-am dat seama că ceea ce mă atrage cu adevărat este dorința de cunoaștere personală prin sport.

Devenind instructor de Nirvana Fitness mi-am recăpătat încrederea în forțele proprii și m-am descoperit din interior spre exterior. Din acest motiv îmi doresc să îi ajut și pe cei din jurul meu să înțeleagă experiența Nirvana și care sunt beneficiile pe care le poate aduce minții, sufletului și corpului.

Servicii

 Nirvana Fitness