Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Numele meu este Iuliana Batatorescu, sunt medic de Medicina Generala. Am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in anul 2002. Pot spune ca din acest punct au inceput „cautarile” pe drumul meu profesional si nu numai. Pe parcurs ”m-am desprins” de abordarea alopata a pacientului, simtind ca suntem mai mult decit atit.

Odata cu descoperirea Uleiurilor Esentiale Terapeutice in cadrul Scolii de Aromaterapie Stiintifica dupa Scoala Franceza - aici s-a declansat in mine primul ”aha moments”- materie de o complexitate enorma si energie condensata in cea mai pura esenta a plantei - doua cai majore de abordare a omului ce solicita ajutor.

A urmat primul logo profesional ”Si cea mai lunga cale incepe cu primul pas”, ce a luat nastere odata cu deschiderea cabinetului de aromaterapie - logo in care cred si astazi pentru ca ma defineste.

Au urmat cursuri de nutritie si dezvoltare personala, competenta in Aromaterapie, Naturopatie si Apiterapie din cadrul Colegiului Medicilor, in urma carora s-a deschis o alta lume extrem de vasta si interesanta, dar pe acelasi „drum”.

Am decis cu citiva ani in urma ca pot incepe sa ajut, sprijin, tratez, calauzesc cu tot ce am acumulat si sunt.

Va astept cu drag, profesionalism si daruire in cadrul Centrului de Terapii Complementare Leia!

Serviciile mele

 Aromaterapie