Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Laura OnitoiuNumele meu este Laura Onitoiu si sunt  absolventa  clasei de ACCESS BARS prin programul ACCESS CONSCIOUSNESS

Am terminat Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Geografia Turismului,   profesor , formator si evaluator de competente profesionale  domeniul turismului de aprox 25 ani .

Un eveniment nefericit  a schimbat  viata mea  si a celor 2 copii la 360 grade.

Un an am muncit haotic incercand sa uit. Am aplicat nenumarate metode de pedagogie, am apelat la psihologi,  pentru a-i sustine pe copii sa se dezvolte armonios, insa nimic nu functiona pentru a putea merge mai departe. Trebuie sa va spun ca fiica mea practica sport de performanta, si emotional nu se putea echilibra, nu a mai castiga meciuri, antrenamentele erau haotice,  iar baiatul se blocase pe comunicare, refuza orice ajutor in acest sens.

 Mintea mea doar asta imi dicta  ,,trebuie sa uit si sa o iau de la capat.,, Dar cum?

Rezolvarea nu era in uitare, ci in acceptare si in TREZIRE MEA. Dorinta mea era sa lupt pentru copii mai mult decat pentru mine, desi copiii fara mine ......asa ca m-am reinventat.

Am urmat atat eu cat si copiii cursuri de dezvoltare personala, terapii holistice.

Atunci cand se produce schimbarea in viata ta , cand esti recunoscator pentru ceea ce ai,  atragi in jurul tau persoanele potrivite. Urcam treapta cu treapta anevoios si rezultatele au inceput sa apara, insa parca ceva nu se lega, pana intr-o zi cand mi s-a propus sa fac o terapie de ACCESS BARS.

 Dupa terapie, simteam ca realitatea mea se schimba pe zi ce trece, imi creeam o lume cu un set maret de alegeri, un set de posibilitati. Atat eu cat si copiii am urmat ACCESS BARS, apoi imi tot apareau intrebari : Cum as vrea eu sa fie viata mea? Cum ar fi daca ziua de astazi ar  incepe cu ceva diferit? Cum ar fi daca as putea trai din nou in bucurie.

Una din diferentele dinamice ale ACCES fata de alte modalitati este ca totul este despre a fi mereu in intrebare, de a nu pretinde ca esti raspunsul sau ca ai raspunsurile. Ceea ce avem sunt intrebari. Intrebari care iti vor provoca sisteme de credinta, puncte de vedere, judecati. Intrebari care vor facilita constientizarea despre cum puteti genera o viata fenomenala, dicolo de orice v-ati imaginat vreodata.

Am realizat ca rezonasem perfect cu acesta terapie si  dupa o scurta perioada am facut demersurile pentru a urma clasa de ACCESS BARS.

Eram foarte bucuroasa constientizasem  ca Bars  este un instrument care ii ajuta pe oameni sa functioneze intr-un mod diferit si ca trebuie sa facilitez mai departe oameni catre schimbare si posibilitate.

Access Bars este o metoda dinamica de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice, care te ajuta sa schimbi in bine, tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.

Este un proces energetic pe corp, ce contine 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale.

Aceste bare reprezinta componenta de stocare electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si convingerilor pe care le avem.

Access Bars este recomandat in orice situatie de sanatate si de viata.

Cum devine si  mai bine de atat? – Universul abia asteapta sa-ti raspunda!

Serviciile mele

 Access Bars