Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Buna ziua, dragii mei. Numele meu este Mihaela Funaru și sunt psiholog-psihoterapeut. Cu ceva timp în urmă am ales să merg pe un drum diferit de cel pe care îl urmasem până la momentul respectiv. Am ales să urmez calea descoperirii de sine, vindecării emoționale, dezvoltării personale, calea cunoașterii profunde a dimensiunii interioare a ființei care sunt în realitate.

Oricare dintre noi poate urma această cale a dezvoltării personale și spirituale, condiția este să îți dorești să trăiești conștient fiecare emoție, fiecare situație, fiecare relație. Acesta nu este un drum facil, necesită voință, resurse personale, dar dacă îți dorești cu adevărat o schimbare în viața ta, o viață trăită conștient, relații personale și profesionale sănătoase și benefice, această poate fi o soluție, un nou început, calea pe care eu am ales să merg.

Rolul meu, de psihoterapeut, este acela de a vă ajuta și de a vă îndruma pe calea descoperirii de sine și vindecării emoționale. Fiecare dintre noi deține în interiorul său cheia devenirii și descoperirii de sine, resursele personale necesare atingerii acestui obiectiv, dar din anumite motive nu și le poate accesa.

Aici intervin eu, psihoterapeutul, care vă voi însoții în acest demers personal, cu empatie, profesionalism, într-un cadru sigur, confidențial, să vă conștientizați și apoi să vă vindecați suferințele mentale și emoționale.
Psihoterapia este recomandată și în cazul în care experimentați emoții negative, situații de viață cu o puternică încărcătură emoțională și mentală, ca de exemplu, traumă, divorț, pierderea unei persoane dragi, fobii, stres, depresie, situații pe care nu le mai puteți gestiona emoțional și psihologic.

Psihoterapia, consilierea psihologică sau dezvoltarea personală pot fi instrumente utile și extrem de benefice pentru atingerea acestui obiectiv al redescoperirii ființei minunate care sunteți, pentru vindecarea emoțională și dezvoltarea personală.
Vă aștept, dragii mei, să descoperim împreună calea devenirii de sine, calea vindecării mentale și emoționale.
Namaste!

Serviciile mele

 Consiliere Psihologica
 Psihoterapie Integrativa