Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Buna ziua suflet frumos. Sunt Monica Slaniceanu si iubesc sa ajut, in orice , dar mai ales in domeniul meu. ( e firesc, fiiind in natura noastra spirituala, insa multi nu o percepem… inca.)

De profesie sunt cosmetologist (consider cosmetica o stiinta dar si o arta intuitiva nascuta din dorinta de a redaruii frumusetea si incredere in sine ) . Am o experienta vasta in aceasta arta avind o fire didactica si sansa fantastica de a lucra cu dermatologisti plus renumiti doctori consultanti, venind din America , India, Europa, etc. in centre medicale din Kuwait, Dubai, Abu Dhabi. Pana recent : aug.2018.

Absorbind tot , studiind neobosit si participand la expozitii de derma-beauty ( Dubai/Abu Dhabi) am ajuns sa fiu orator si professor in cadrul lor ( educand publicul larg in domeniu )sau demonstrator si antrenor la alte conferinte sau seminarii derma-cosmetice, pe Tratamente ca :

- orice tip de cosmetico-faciale , faciale medicale ,Ultherapy -lifting adanc fara operatie , hydra facials, deep chemical peels , laser filler, Injectie filler, ultraporation, mesotherapie( manuala, rola , derma-pen ori injector pen ), microdermabrasion, laser / IPL epilare definitiva , laser rejuvenare/ reintinerire facial, laser de leziuni vasculare si pigmentare, laser filler, radiofrecventa, ayurvedic masaj :fata, gat, umeri , Cryo-terapie, microblading , etc .etc.

Pentru o perioada de aproape 7 ani am detinut in Abu Dhabi ,propriul meu centru de frumusete . Mentionez aceasta ca sa exemplific nivelul ajuns si mai ales datorita mindriei fericite ce o port in suflet, la amintirea denumirii ,data de iubitele mele cliente , Centrului : “Perfection in Beauty-Charity Center “ ( perfectia in beauty-centru de caritate ) unde se lucra din inima , cu respect pentru clienta ,(stiind , percepind la un nivel adanc, ca sintem toti Unul singur) si banii nu erau scopul final.

In 2014 , am fost invitata de Ministerul sanatatii al Abu dhabi-ului (HAAD) la o conferinta de presa , unde sa pun capat laserului de comercializare si sa deschid ochii publicului suferind de rezultate nesatisfacatoare insa costisitoare.

Am lucrat cu Seice( printese) din familia regala( Nahayan) si antrenat propriile lor cosmeticiene in laser si tratamente de fata.( ca sa scap de orele indelungate petrecute prin palatele lor. Glumesc . )

Tratamentele mele medicale de fata nu urmeaza un “tipar” / “sablon”, nu sunt robotice, (ca in alte centre de aici si in lumea intreaga) , Nu.
Sunt croite pe necesitatile individuale ale tenului (naturii lui interioare si exterioare ) . Sunt nascute din dorinta de a regasii radianta si frumusetea in fiecare ten .( De aceia ma feresc sa le pun o “denumire” ) De asemenea tratamentele nu sunt contra cronometru : Doar spune-mi cat timp poti acorda tratamentului si eu incerc sa fac o diferenta.(folosind additional si quantum touch).

Pe langa toate certificatele in domeniu am studiat si obtinut certificate de life coaching si Achology (aplicarea moderna a psihologiei) , reiki 1 si reiki 2 ,atingere quantum si nu ma voi oprii aici .

AM partcipipat la seminarii si workshops in spiritualitate, mindfulness , atingere quantum si Yoga de radacina (insemnatatea cuvintului “Yoga” venind din limba veche, sanskrit fiind : uniune cu TOT ( universul si tot ce contine)). Consider ca nu poti performa calitativ in orice functie aleasa, daca nu intelegi sa-ti respecti /iubesti aproapele si daca nu intelegi ca , de fapt toti suntem unul singur.

20 feb.2013 Abu Dhabi - Wyne Dyer , psihologist , scriitor si “the father of motivation“)
18 sept. 2013 Dubai – Deepak Chopra , lifestyle Guru , fericirea si implinirea interioara
10 noiem. 2012 Dubai - Sadhguru , mistic Yogi , ingineria interioara
23 feb. 2014 Dubai - Dr. Norman Shealy neurologist – atingerea quantum
04 mar.2016 Dubai - Ged Valente , Transcendental meditatie worshop
Dec. 2017 Abu Dhabi - Karma Guru Sumant Kaul , karma-yoga vindecare workshop
18 mar.2017 Dubai - Sadhguru mystic yogi , adevarul e singura autoritate
12 ian. 2018 Dubai – Sadhguru , Yogi visionary , meditatie si cum sa traiesti in fericire continua
MOTTO : “Love is a process of inclusion . Once I include You as part of Me , I will be to You just as I am to my self” .
( <“Iubirea” este un process de INCLUDERE. In momentul cand Te includ ca parte din Mine, o sa-ti fiu Tie ceea ce imi sint mie Insumi” > . )
Sadhguru.

Serviciile mele

 Tratamente cosmetico-faciale si medicale
 Lifting si intinerire faciala
 Laser( IPL) epilare definitiva
 Laser (IPL) rejuvenare/reintinerire facial
 Microdermabraziune ( peling cu cristale sau pulbere diamante)
 Ayurvedic fata,gat si umeri masaj
 Microblading
 Consutanta gratis