Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Nicoleta PatruTerapeut Reiki, practician si formator in tratamente și inițieri energetice cu o vasta experiență, va invit la sesiuni de terapii,  meditații , acordaje , seminarii si Workshop-uri. Practic de asemenea o terapie non invazivă de deblocare a punctelor Tsubo (meridiane)  si reflexologia plantara, acestea pentru simptome profund instalate in corpul fizic cu rezultate remarcabile încă de la prima ședință. Cele trei terapii pe care le folosesc in aceeași ședință întăresc sistemul imunitar, ajuta la eliminarea toxinelor, structura corpului se schimba fortificând regenerarea celulara cu un efect de întinerire, activând abilitatea corpului de a se vindeca singur.

Încă de mica știam ca am o percepție in plus: prietenii de joaca îmi solicitau palmele când se răneau.

Așa am început, iar restul mi s-a dezvăluit pe parcurs când am descoperit Reiki, absolvind următoarele Măiestrii:

Usui Reiki, Usui Reiki 5&6 Grand Master  / Teacher, Gendai Reiki, Karuna Reiki, Shamballa Reiki, Ordinul lui Melchisedek, Preotia lui Melchisedek, Melchisedek- Gradul de Reverend, Melchisedek Grand Minister, urmând apoi cursurile de Reflexologie si deblocare puncte Tsubo.

Acum lucrez intuitiv, energia personalizându-se pe fiecare persoana in parte.

Este minunat sa simți fluxul vieții!

Serviciile mele

 Ședință terapie (reiki, reflexologie si deblocare puncte Tsubo)

  Workshop – ( in grup ) Resetare in punctul 0, Recunoașterea Vidului interior, Reconectare cu Sinele, tehnici simple de ancorare, energizare, centrare si armonizare – pe bază de donație, durata 3 ore.

Workshop – ( individual ) Resetare in punctul 0, Recunoașterea Vidului interior, Reconectare cu Sinele, tehnici simple de ancorare, energizare, centrare si armonizare – pe bază de donație, durata 01:30 ore.

  Organizez seminarii, inițieri si acordaje Reiki la cerere. ( Detalii la telefon: 0755165530 )