Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Numele meu este Oana Cătălina Gîtlan și sunt absolventă a cursului de terapie craniosacrală metoda Upledger, curs susținut de Institutul Upledger din Statele Unite- Florida. Am absolvit acest curs în septembrie 2015.

Am terminat Facultatea de management și marketing în anul 1997 și am lucrat în domeniul financiar bancar peste 15 ani.

În anul 2007 am plecat în Cipru.
În anul 2009 am devenit terapeut Reiki gradul 3.
În anul 2010 am născut pe gemenii.

Din păcate, fiica mea s-a îmbolnăvit la vârsta de o lună, a fost diagnosticată cu meningită bacteriană, boală ce a afectat meningele și encefalul și astfel în decurs de numai o săptămână i s-a dezvoltat hidrocefalia. Creierul ei a fost afectat în proporție de 50% iar doua artere s-au blocat ceea ce a făcut ca lichidul cefalorahidian să nu mai circule normal.

Apoi au început operațiile și tratamentul pentru infecție. Au urmat convulsii, operații, încercări de a remedia situația. În Cipru nu s-a putut rezolva și am plecat în Israel, acolo s-a încercat desfundarea arterelor cu endoscopul cranian dar fără rezultat. Singura soluție a fost implementarea a două shunturi (furtune) pentru drenarea corectă a lichidului cefalorahidian și funcționarea corectă a sistemul nervos.

După 15 operații, ultima operație a avut loc în Germania, copilul meu a ieșit din spital, după 6 luni de spitalizare în primele 7 luni de viață. În acel moment nu mi-i s-a garantat că va fi un copil normal, că va merge și va vorbi, că se va dezvolta armonios și sănătos.
La vremea aceea nu putea să stea în șezut și nici să-și susțină capul. Atunci am descoperit terapia Craniosacrală și am urmat 8 ședințe. După terminarea lor, fetița mea a putut să stea în șezut și la vârsta de 1 an și 8 luni a început să meargă.

Am descoperit terapia Craniosacrală și în România în 2012 când m-am întors în țară. Fetița mea a urmat ședințe de terapie Craniosacrală, cam una pe săptămână.
Fetița mea a avut în anul respectiv peste 7 episoade de convulsii afebrile, în urma unor șocuri emoționale. Am reluat terapia Craniosacrală și m-am decis să devin eu însumi practicant și terapeut. Astfel, urmând cursurile respective am obținut diploma și aplic zilnic această terapie fetiței mele. Din septembrie ea nu a mai avut nici o convulsie iar din punct de vedere neurologic este un copil normal.

Ceea ce pot să vă spun este că am aplicat pe prieteni, pe diverse cazuri și am vâzut îmbunătățiri acolo unde corpul a dorit să se vindece. Eu nu sunt decât un facilitator în procesul de autovindecare al corpului. Eu ghidez cu blândețe procesul, încercând să detensionez fascia acolo unde este nevoie.

De asemenea, sunt practicant de Reiki, gradul trei și, doar dacă se dorește de către pacient, pot utiliza și această metodă.

Am descoperit că aplicând una dintre metode, cea de Still Point, am scăzut febra copiilor cu 2 grade fără să aplic nimic altceva.

Aș vrea să precizez că în cazul în care copilul suferă de o boală și mamei este indicat să i se facă terapie. Relația mamă-copil până la 7 ani este foarte strânsă și s-a dovedit științific că boala apare încă din faza de făt.

Pentru că și eu am primit la rândul meu ajutor, pentru că copilul meu este sănătos am promis ca voi dărui și eu la rândul meu.

Serviciile mele

 Terapie CranioSacrala
 Terapie cu Lumina (LUVIOM- Lumina Vieții Omului)
 Reiki
 Theta Healing
 Dezamprentare Parentală