Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Numele meu este George Popescu si sunt specialist Reabilitolog in terapia Psiho-Informationala (PSY-IT), o metoda disparuta de pe Terra cu 6000 de ani in urma, readusa divin in slujba umanitatii prin savantul Albert Ignatenko.

Recunoscuta pe plan mondial pentru rapiditatea si eficienta ei, aceasta terapie este universala fiind folosita pentru a intineri si revitaliza celulele corpului, pentru a dobandi o stare absoluta de sanatate si pentru a facilita o viata abundenta pe pamant, in toate aspectele ei.

Vă propunem să luați parte la Programul „Proiectul renașterii spirituale a Omului”, bazat pe principiile binelui, păcii și iubirii.

Fundamentul filosofic al acestui Proiect îl constituie Stiinta Cosmoumanista și orientarea științifico-educațională, ce transmite oamenilor cunoaștere, dragoste, bunătate și credința într-un viitor luminous.

Experienta profesionala

 Inforenergetician Specialist Radiestezist - Absolvent al Societatii Romane de Radiestezie si Inforenergetica “Sfantul Apostol Andrei”
 Specialist Reabilitolog – Absolvent al Academiei Mondiale Cosmoumaniste
 Cavaler Promotor al Pacii – Liga Mondiala a Natiunilor Unite Cosmoumaniste
 Expert in Securitatea Psihoinformatica Globala – recunoscut de Reteaua Educationala Oxford, WCLN, IUFS.
 In curs de absolvire: Specialist in “Psihologia de Familie – Mentor” (PFM) (cifru şi cod specializare – 40.010)

Servicii

 Curatarea si echilibrarea sistemului energetic
 Protectie personala impotriva influentelor negative, capacitatea de a elimina stresul, de a dobandi o functionare stabila a sistemului nervos central si a intregului organism. Dobandirea metodelor ce va vor permite sa va modelati sanatatea reusita si longevitatea.
 Reducerea Karmei si dobandirea de noi capacitati
 Accelerarea tuturor programelor de viata benefice