Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Numele meu este Simona Moura, lucrez ca bioenergoterapeut din anul 2009. Mă bucur de o experiență vastă în lucrul cu oamenii. Sunt o persoană caldă și îmi place să empatizez. Sunt terapeut profesionist, la nivel avansat.

Am urmat cursurile de tehnician maseur la școala ORCO, autorizată de Ministerul Educației și Învățământului. Am mai urmat și alte cursuri, care țin de anatomia și filologia omului, cum ar fi: asistent la domiciliu, susținut de Casa Speranței. Am urmat cursuri de dezvoltare personală și încă mai urmez. Îmi place ceea ce fac, iubesc să ajut oamenii atunci când mi-se cere, o fac cu pasiune și dăruire.

În zece ani de practică am tratat și vindecat numeroase persoane cu diferite afecțiuni, care nu au mai fost nevoite să apeleze la intervenții chirurgicale, care li s-au propus înainte de a apela la serviciile mele. Aceste experiențe mă ajută să continui ceea ce am început să fac prin terapiile complementare. Darul meu descoperit din copilărie este ceea ce astăzi transmit prin ființa mea.

Servicii

 Masaj terapeutic
 Masaj terapeutic cu pietre vulcanice
 Masaj relaxare
 Reflexoterapie
 Aromoterapie prin înfășare
 Cristaloterapie
 DermoCell - Masaj Transdermic
 DermoCell - Micro Dermo Abraziune
 DermoCell - DermoLed15
 Masaj facial (Rejuvance) cu mască colagen & pulbere de aur