Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Sunt Steluta si imi place foarte mult ceea ce fac , am primit de la mama natura multa rabdare ,încredere ,si calm pentru aceasta practica , am o experiența de 7 ani in Kinetoterapie. Motivul este cel care da sens si sustine toate actiunile noastre.

Motivul este cauza in timp ce motivatia apare in cadrul relatiei cauza – efect. Cu cat motivul, sensul este mai clar, mai relevant pentru noi, cu atat el va sustine, va justifica, va cere de la noi sa punem in practica actiuni cu perseverenta, curaj, rabdare, chiar si din afara zonei noastre de confort.

Atunci cand noi ne clarificam noua insine care ne sunt “motivele”, care este sensul in care mergem si de ce este relevant pentru noi sa mergem in directia respectiva, avem energie, “carburant”, pentru a pune in practica tot ceea ce este necesar pentru atingerea obiectivului: actiuni, lectii invatate, decizii, schimbari de comportament si atitudine

Este o forma de respect de sine sa ne clarificam noi insine directia, sa ne punem aceste intrebari din cand in cand, pentru a vedea cine suntem si incotro mergem. Energia, precum “benzina” intr-o masina, nu permite decat functionarea motorului, insa masina nu are viata, nu poate decide directia de mers, tot asa cum este lipsita de motivare personala pentru a seta si a atinge ceea ce isi doreste cu adevarat.

Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscare efectuata prin programe speciale de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse afectiuni.

Programele de kinetoterapie sunt special concepute tinand cont de constitutia pacientului, varsta, afectiunea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfasoara, stadiul de evolutie a bolii, existenta altor afectiuni.

In cadrul programelor de kinetoterapie - gimnastica medicala de recuperare - fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate din partea mea kinetoterapeut.

Serviciile mele

 Kinetoterapie