Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Vineri, 24 Mai 2019

Tehnica Metamorfica este o ramura foarte importanta a Reflexologiei initiata de Robert St. John in anul 1960, care a inteles ca exista doua modele fundamentale care influenteaza viata omului: una aferenta care este o patrundere spre interior (cazul autismului) unde persoana astfel marcata are tendinta de a se sustrage realitatii si una aferenta care este o iesire spre exterior (cazul persoanei marcate de sindromul Down, care imbratiseaza viata fara rezerve, care vrea totul, cu o dorinta nesfarsita de posedare)

Tehnica Metamorfica este o ramura foarte importanta a Reflexologiei initiata de Robert St. John in anul 1960, care a inteles ca exista doua modele fundamentale care influenteaza viata omului: una aferenta care este o patrundere spre interior (cazul autismului) unde persoana astfel marcata are tendinta de a se sustrage realitatii si una aferenta care este o iesire spre exterior (cazul persoanei marcate de sindromul Down, care imbratiseaza viata fara rezerve, care vrea totul, cu o dorinta nesfarsita de posedare).

El a creat propriile harti, ale picioarelor, cu punctele reflexe asa cum le-a gasit el! Prin intuitie a inteles faptul ca unele din durerile corpului reflectate in picior sunt in legatura cu niste blocaje corespunzatoare ale reflexelor coloanei vertebrale.

Principiul patern este reflectat in degetul mare al piciorului. Blocajele situate in aceasta zona (unde nervii din creier si fac legatura cu maduva spinarii) corespund dificultatilor psihologice ale pacientului cu principiul patern: cu autoritatea tutelara sau chiar cu propria autoritate a pacientului sau cu calitatile lui paterne

Seara se va incheia cu meditatia pe arborele genealogic unde vom lucra atat pe arborele genealogic al mamei cat si pe cel al tatalui, iar aceasta meditatie va fi sustinuta de Lucia Moglan. Pentru aceasta meditatie nu este nevoie sa fiti parinte sau sa aveti copii mici, ea este valabila pentru oricare dintre noi si ne ajuta in rezolvarea temelor noastre existentiale de zi cu zi. Important este sa veniti deschisi si sa va setati intentia de a va rezolva provocarile din viata de zi cu zi si tiparele pe care le repetati din partea mamei sau din partea tatalui .

Va asteptam cu drag sa ne revedem dupa o pauza lunga, sa impartasim din ceea ce am lucrat pana acum, unde putem veni cu imbunatatiri, sfaturi, solutii concrete in momentul in care stim, in care identificam nevoile voastre.

Ne-am gandit ca ar fi benefic sa facem o intalnire la un ceai si sa discutam, sa impartasim din experientele fiecaruia iar impreuna sa depasim momentele dificile din viata noastra. Pentru ca intotdeauna egregorul unei intalniri este benefic pentru noi toti si ne ajutam unii pe altii din experientele noastre .

Asadar, pe 24 mai de la orele 18:00 pana la 21:00, va asteptam cu drag!
Veti primi pe e-mail si tehnica metamorfica in format pdf.

Costul de participare este de 30lei/ persoana.

Pentru a va rezerva un loc in sala va rugam sa sunati din timp la telefon 0771423197 sau sa ne trimiteti e-mail pe adresa: contact@terapiileia.ro

Sa ne fie de folos!