Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


De secole femeia a fost cea care a muscat din mar. Marul este provenit din pomul cunoasterii, iar sarpele este simbolul intelepciunii. Pana si medicina l-a adoptat. In ultimii ani, Maria Magdalena a revenit acolo unde ii era locul , adica langa Isus Christos, ea fiind alaturi si de cei 12 apostoli la cina cea de taina. Suntem ceea ce suntem si o stim!


A venit timpul pe langa vindecare sa incepem sa manifestam putere si seductie alaturi de divinul masculin pentru ca societatea sa fie infloritoare.

In acest curs- networking vom invata si vom face practica despre rolurile noatre in societate: femeia de cariera, femeia mama, femeia prietena, femeia iubita, femeia amanta, femeia soacra, femeia- barbat.

Cu toate rolurile acestea noi defilam in corpul nostru fizic, emotional, mental si energetic, asa cum am fost invatate, asa cum ni s-a dat voie si asa cum am putut noi mai bine.

Am ingropat atat de multe emotii incat au aparut implozii si explozii in corpul nostru fizic si organele genitale au fost afectate cel mai mult: boli autoimune si depresii, multa singuratate si divorturi am platit pentru a putea supravietui intr-o lume a barbatilor.

Asa trebuia sa fie si noi stim asta; ne -am asumat de fiecare data cand am venit pe Pamant! Avem toate o misune si a venit timpul sa ne-o manifestam/indeplinim.

Asadar, ceea ce ne dorim sa facem in fiecare miercuri de la ora 18.00 la 20.30 este sa adunam femei care nu se mai regasesc in ceea ce fac acum,fie ca este vorba de relatie, de job sau de orice altceva, sa invatam practic cum sa devenim independente financiar, emotional si mental.

Daca v-ati intrebat unde este locul meu in viata mea, ce fac eu mai departe in relatia mea,fac eu munca care imi este destinata mie, ma iubesc destul de mult pe mine? Daca v-ati pus macar odata una din aceste intrebari inseamna ca cititi ceea ce sufletul vostru are nevoie si veniti in locul potrivit pentru voi la momentul acesta.

Gazdele voastre, Beatrice ( pagina de facebook Beatrice Elena Neagu ) si Oana ( pagina de facebook Oana Gitlan ) va asteapta la Centrul Leia pentru a ne cunoaste si a vorbi liber despre visele, dorintele, temerile, fricile noastre si vom gasi solutiile necesare fiecaruia in parte .

La fiecare intalnire vom avea o invitata speciala pentru a ne impartasi din experienta ei de viata. Asteptam si propunerile voastre pentru o tematica anume si sa aveti curajul sa ne impartasiti din a voastra experienta .

Putere si inima buna !

Cand : In fiecare Miercuri de la ora 18.00 la 20.30 cu diverse teme si invitati

Unde : Centru de Terapii Leia

Pentru mai multe detalii in legatura cu temele saptamanale va rog sa accesati pagina noastra de facebook aici

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la nr de tel 0771423197 sau e-mail cotact@terapiileia.ro