Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


Hridaya Yoga sau Yoga Inimii Spirituale, este o forma meditativa de yoga orientata spre descoperirea naturii divine a omului numita Atman in limba sanscrita sau Inima Spirituala.


Metodele folosite pe aceasta cale sunt in principal: meditatiile de revelare a Inimii Spirituale , tehnicile de concentrare si linistire a mintii ,hatha yoga.Ea implica directionarea tuturor elanurilor,energiilor,practicilor in vederea crearii conditiilor revelarii Inimii Spirituale. Ea pune la dispozitia practicantilor o serie intreaga de procedee si modalitati specific menite sa duca la o explorare si cunoastere de sine din ce in ce mai profunda.

Prin practica acestei forme de yoga invatam sa ne reamintim ceea ce si Theillard de Chardin spunea: “Nu suntem fiinte umane care traiesc o experienta spirituala, ci fiinte spirituale care traiesc o experienta umana.” Iar aceasta experienta poate fi cat mai inaltatoare, binefacatoare, generatoare de echilibru si armonie.

Modul de aplicare:

Ne folosim de salteaua de yoga pentru a practica posture/asane din picioare,asezati sau intinsi la sol.

Beneficiile acestei forme de yoga sunt urmatoarele:

  • sporeste nivelul de sanatate fizic-mental-emotional datorita tehnicilor de respiratie si meditatie
  • creste vitalitatea astfel incat sistemul muscular, circulator, nervos, endocrin si respirator sa ajunga la o buna functionare
  • regenereaza sistemul nervos. Practicand, putem influenta sistemul nervos sa elibereze energia blocata a canalelor energetic si sa activam vindecarea
  • vei deveni mai constient si mai centrat in Inima, asfel incat evenimentele exterioare te vor impacta mai putin
  • corpul tau va deveni mai elastic si mai relaxat
  • vei avea o capacitate de concentrare mentala mai buna

Program
In fiecare Marti incepand cu ora 18:00