Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Ce este un terapeut?

Un terapeut este persoana care joaca rolul de facilitator in procesul de autovindecare si autocorectie a corpului dumneavoastra.

Ce este nevoie sa aduc cu mine?

In principiu nu trebui sa aduceti nimic cu dumneavoastra, dar daca aveti un diagnostic medical ar fi bine sa aduceti documentatia asociata acestuia.

De cate sedinte am nevoie?

Nu exista un numar exact de sedinte de care o persoana are nevoie. Suntem unici si reactionam diferit. Astfel, starea fiecaruia dintre noi se poate imbunatati din 3 sedinte, 5 sedinte sau din 10 sedinte, de la persoana la persoana.

Cum trebuie sa vin imbracat?

Nu exista o regula privind acest aspect, dar tineti cont si de ce fel de terapie alegeti sa faceti. De exemplu, la masajul Yumeiho se vine imbracat sport (trening), la terapia craniosacrala cu haine lejere samd. Va vom informa telefonic, la momentul programarii, care sunt detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti

Cum pot sa imi fac o programare?

Programarea se poate face la numarul de telefon +4 0771 423 197 sau la adresa de e-mail contact@terapiileia.ro. De asemenea, puteti solicita o programare folosind formularul disponibil online (click aici).

Imi trebuie referinta de la doctor?

Nu, nu aveti nevoie de referinta de la doctor pentru a veni, tot de ce aveti nevoie este sa vreti cu adevarat sa va simtiti mai bine.

Depinde foarte mult de afectiunea pe care o aveti. Cumularea mai multor sedinte in diferite terapii, pot spori eficienta tratamentului si timpul de recuperare.

Foarte multe afectiuni fizice pot fi tratate in cadrul centrului nostru de terapii. Va rugam sa vizitati sectiunea de servicii pentru a analiza in detaliu fiecare serviciu in parte, si pentru a va face o imagine mult mai clara a beneficiilor aduse de fiecare dintre acestea.

In centrul nostru de terapii veti gasi numai oameni specializati in acest domeniu, fiecare avand studii confirmate despre terapia, consultanta sau masajul pe care il practica..

Pentru reprogramarea sau anularea unei sedinte de terapie, puteti suna la numarul de telefon +4 0771 423 197 sau ne puteti trimite un e-mail la adresa contact@terapiileia.ro Am aprecia foarte mult daca mesajul d-voastra va sosi cu cel putin 24 de ore inainte.

Adreseaza-ne o intrebare