Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

7 Noiembrie 2019 – Orele 18:00 – 21:00

SEARA DE JOY – 7 Noiembrie 2019

INVESTIȚIE:
– în timp de calitate – 18:00 – 21:00 – se poate prelungi
– în dezvoltarea ta personală
– în starea ta de bine
– o donație sugerată de minim 30 lei/pers (premii și organizare)

CE SE DOREȘTE PRIN ORGANZAREA ACESTOR EVENIMENTE?

În primul rând crearea unei comunități de oameni care să fie interesați de aducerea de plus valoare la nivel personal și comunitar. În al doilea rând, promovarea fiecărei persoane și/sau a produselor lor în cadrul comunității și nu numai.

CARE ESTE AGENDA SERILOR FERICITE?

Gazda evenimentului, Mircea Ivanof, va avea un invitat cu expertiză pe un anumit domeniu de activitate ce va prezenta modalități practice de menținere a fericirii, a echilibrului personal.

17:30 -18:30 – Small Talk
18:30 – 19:00 – Introducere
19:00 -20:00 – Exercițiu de comunicare, prezentarea tuturor participanților – Ice Breaking
20:00 – 20:10 – PAUZĂ
20:10 – 21:00 Mentoring.
Prezentarea unei teme care să cadreze cu tema generală (fericirea) – În seara de 7 Noimbrie 2019 va fi prezentată miniconferința ”Magia Călătoriei” . Conferențiar: CAMELIA ILIE

Există momente în viață care schimbă și definesc ceea ce ești. Călătoria într-un loc nou, lansarea în mijlocul aventurii necunoscute, cu o minte deschisă către lume și către orice te așteaptă, este exact unul dintre aceste momente.

Călătoriile ne învață lucruri, nu doar despre lume și diferitele sale culturi, dar și despre noi înșine. Multe sunt felurile în care te pot schimba călătoriile, iar dacă te încumeți și o pornești în lumea largă, așteaptă-te să descoperi laturi ale tale pe care nici nu le bănuiai.

CARE ESTE SCOPUL ”SERILOR FERICITE„?

Scopul este acela de a crea legături de prietenie, prin intermediul cărora oamenii să se cunoască între ei, să se ajute, să creeze produse care să aducă plus valoare, să învețe să colaboreze etc. Scopul evenimentului, în termenul cel mai larg, are în vedere coeziunea socială.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Oricărei persoane care dorește să se dezvolte în mod real, care dorește să învețe de la alții și, la rândul ei, să învețe pe alții. Nu există condiții legate de vârstă, statut social, etnie, religie etc.

Vă aștept cu drag 🙂 #SeriFericite