Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Brasov, 27-28 Octombrie 2018 – Trainer Sanda Zaharie

Workshopul Excursie al Institutului Monroe este un program experienţial intensiv de 2 zile care vă oferă posibilitatea de a explora dimensiunile profunde ale conştiinţei umane şi o experimentare directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă, de a intra într-un proces de auto-descoperire și transformare personală intensă, dincolo de limitele corpului fizic.

De asemenea,Workshopul Excursiei vă duce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare pentru a accesa resursele neexploatate, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui Total. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a deveni mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

După experiențele și cunoștințele dobândite pe parcursul programului veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a accesa aceste stări puternice de conștiință pe cont propriu, fără a fi nevoie să ascultați frecvențele Hemi-Sync® și veți putea continua să manifestați tot mai mult din întregul potențial al vostru pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi.

Acest proces este susținut prin utilizarea frecvențelor Hemi-Sync®, o tehnologie audio puternică, care este folosită în mod eficient și în siguranță de peste 40 ani. Prin utilizarea tehnologiei Hemi-Sync® se realizează sincronizarea celor două emisfere cerebrale care produce starea de coerență superioară a creierului.

Starea de coerență superioară a creierului este cheia pentru realizarea tuturor performanțelor umane, fie că este vorba de performanțe intelectuale, fizice sau spirituale și, ceea ce este esențial, starea de sincronizare a creierului este „poarta” de acces în nivelurile subtile ale realității extinse. De asemenea, se activează centrul energetic al inimii care lucrează la unison cu un creier aflat în starea de coerență superioară.

Obiectivele principale ale Workshopului Excursie sunt:

  • experimentarea în mod direct și susținerea, prin meditațiile Hemi-Sync® a stărilor extinse de conștiință care, în mod obișnuit v-ar lua ani întregi de formare și practică susținută;
  • învățarea instrumentelor care vă ajută să accesați aceste stări de conștiință rapid și ușor, fără suportul frecvențelor Hemi-Sync®;
  • perceperea și a lucrul direct cu sistemele de energie mai înalte;
  • învățarea utilizării imenselor resurse interioare, neexploatate anterior;
  • învățarea accesării și creșterii intuiției pentru a lua cele mai bune decizii în viața dvs;
  • eliminarea temerile inconştiente şi revendicarea puterii personale care a fost blocată de aceste temeri;
  • găsirea propriilor răspunsuri la întrebările pe care le-ați putea avea;
  • vindecarea pe mai multe niveluri, inclusiv fizic și emoţional;
  • creşterea puterii personale;
  • dezvoltarea unei comunicări eficiente cu Sinelui Total și o mai bună înțelegere a realității extinse.

Workshopul Excursie este un program orientat spre rezultate, conceput pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare, la dezvoltarea dimensiunilor latente ale inteligenței creative, la descoperirea unui nou sentiment de certitudine și scop și la aplicarea întregului vostru potențial în toate domeniile vieții. Vă veți întoarce acasă cu instrumente energetice și mentale puternice și eficiente pe care le puteți utiliza pentru situațiile expuse mai sus.

Nu există nici un fel de ideologie sau dogmă religioasă sau de orice altă natură implicată și nu există nici un fel de guru sau profesor deoarece ceea ce contează cu adevărat din perspectiva Institutului Monroe este cunoașterea directă, dobândită prin experiență personală.

În prima zi veţi învăţa să pătrundeţi şi să exploraţi starea de conștiință extinsă numită Focus 10. Focus 10 este prima etapă de separare a conştiinţei de realitatea fizică. Este starea numită “Minte alertă/Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va dormi liniştit, în timp ce, mintea dornică de explorare, va cerceta tărâmurile necunoscute ale stării de conştiinţă extinsă. Veţi învăţa cum să vă mişcaţi în siguranţă de la o stare la alta, de la starea de conştiinţă de veghe la starea Focus 10 şi invers.

Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat.

A doua zi veţi experimenta starea Focus 12. Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Total, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală.

Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei.

Exercițiile special concepute cu tehnologia de ghidare audio Hemi-Sync formează nucleul atelierului, împreună cu explicaţii, discuţii, interacțiunea și sprijinul întregului grup.

Mai mult de 40 de ani de cercetare sprijină tehnologia Hemi-Sync® care este utilizat de terapeuți, medici, profesori și mulți alți profesioniști pentru: relaxare profundă și meditatie, dezvoltare spirituală și personală, managementul stresului, controlul durerii, îmbunătățirea somnului, controlul greutății, rezolvarea problemelor și creativitate, învățare și memorie etc.

Mai multe despre Workshopul Excursie pot fi aflate la acest link

Pentru înscrieri și informații:
Înscrierile se fac la numarul de telefon sau e-mail:
email: sandazaharie@yahoo.com sau contact@terapiileia.ro si la telefon: +4 0720 015 916 sau +4 0771 423 197