Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

30 Martie 2019

Toate experientele spirituale din Viata aceasta au un element comun: Momentul Prezent. Totul porneste de Aici, nimic nu poate fi facut fara Momentul Prezent.

Momentul Prezent este spatiul ce permite lucrurilor sa se manifeste. Majoritatea oamenilor au fost obisnuiti sa plece din Prezent catre imaginile si povestile ce se nasc in mintea lor. Vorbesc despre asta pentru ca si eu la randul meu am facut asta. Este un pas pe care fiecare il face in aceasta experienta ce o numim „umana”.

Pentru o perioada, fiecare dintre noi va trai viata aceasta identificat fiind cu ceea ce se naste in mintea sa, iar acest lucru ingusteaza foarte mult experienta momentului prezent. Cand traim viata de pe nivelul mintii noastre, experienta aici este ingusta, stramta, sufocanta. Suferinta este la tot pasul, iar trecutul si viitorul danseaza impreuna, creand iluzia perfecta, creand iluzia ca nu suntem pe deplin Aici.

Suferinta are darul ne a ne trezi, de a ne anunta ca nu suntem in prezent, ca suntem plecati din nou in povestile mintii noastre si de multe ori suferinta este cea care declanseaza aceasta trezire a fiintei umane. Natura noastra divina incepe sa se trezeasca, incepe sa scape, de hainele vechi ale egoului pentru a avea o experienta mai ampla aici, o viata „multa mai plina de viata”.

Sunt multe tehnici si practici ce ne pot aduce in momentul prezent, totusi vechile tendinte ale egoului vor continua sa vina si sa incerce sa sufoce chiar si cea mai inalta experienta spirituala pe care o avem.

De aceea daca vrem sa fim liberi in viata aceasta, pe langa momentul prezent pe care il experimentam trebuie sa aducem Constienta. Constienta nu are nici o proprietate, nu are nici o forma, Constienta este mereu Aici, nu vine si nici nu pleaca, Constienta nu este o experienta asa cum este momentul prezent, Constienta in acest context reprezinta sursa a toate cate exista, Constienta in acest context este sinonima cu Constiinta Pura, cu Sinele Divin cu Sursa Intregului Univers.

Cuvinte prea mari? Nicidecum. Asta esti tu! Si asta este fiecare dintre noi, doar ca unii dintre noi am uitat asta, a fost o uitare divina, a fost modalitatea prin care Constiinta a experimentat Viata de pe nivelul unei simple persoane, identificata cu mintea ei, inconstienta de natura ei reala.

Daca tu dragul meu, daca tu draga mea ,ai ajuns fata in fata cu aceste cuvinte inseamna ca a venit momentul sa te trezesti, sa mergi pana la capatul drumului acesta spiritual. Nu trebuie sa cauti o viata intreaga pentru ca in fond ce cauti de fapt? Te cauti pe tine insuti, in cea mai naturala stare a ta, iar vestea buna este ca nu trebuie sa mergi nicaieri pentru a te gasi, trebuie doar sa opresti din cautare si sa recunosti ceea ce a fost dintotdeauna Aici.

De aceea te invit pe aceasta cale sa ne intalnim in Brasov pe 30 si 31 Martie, te invit sa mergem pana la capat in aceasta cautare, te invit sa descoperi ceea ce esti cu adevarat, pentru ca mai apoi sa continui sa traiesti viata aceasta in liniste si bucurie cu tot si toate cate exista.

Cand?
30 Martie – 11:00 – 16:30 (30 de minute pauza)

31 Martie – 11:00 – 16:30 (30 de minute pauza)

Unde?
Centru de terapii Leia – Calea Bucuresti 54, Et 1, Municipiul Brasov, 500365, Romania

Inscriere
Atat Sambata cat si Duminica vom discuta si vom practica lucruri noi, de aceea poti alege sa te inscrii in ambele zile sau poti alege sa te inscrii intr-o singura zi.

Mai multe detalii despre bilete si inscriere aici: https://mariuschirila.blog/2019/02/prezentul-constient-conferinta-si-meditatie-in-brasov-30-31-martie/

Contact
Marius Chirila – contact.mariuschirila@yahoo.com
Gabi Deatcu – email: gdeatcu bv@gmail.com, telefon:0770 577 461
Receptie Centrul Leia, telefon: 0771 423 197