Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

23 Octombrie 2019, orele 18:00 – 21:00

Draga prieten/prietena,
• Vrei sa ai o relatie de cuplu constienta cu un partener potrivit pentru tine?
• Iti este greu sa iesi dintr-o relatie?
• Ai o relatie dar simti ca vrei mai mult de la aceasta?
INSCRIERE RAPIDA
https://docs.google.com/forms/d/1BOkAougkssLcIn-QJvMnGlF5ITWDt28ALVYya8w-kBg/edit

Sa intelegi relatia ta, relatiile de astazi si sa stii cum poti manifesta o relatie implinitoare pentru tine, te ajuta sa obtii ceea ce doresti de la eternul schimb de energie masculin, feminin si sa te bucuri de viata alaturi de partenerul de cuplu dorit de tine.

Asa ca, te invit la un workshop in care , din perspective diferite vei vedea lucrurile ce functioneaza si care dau cel mai mare grad de satisfactie ca relatiile tale sa fie implinite.

Ce vei invata la acest workshop:

Sa arati cat mai bine indiferent de varsta;
Sa intelegi care din lucrurile si gesturile simple functioneaza pentru a crea conectare cu cel de langa tine;
Cum sa dai jos kilograme fara a fi nevoie sa tii diete drastice si fara sa mergi la sala de sport.
Cum sa intelegi si sa gestionezi momentele dificile in cuplu
Cum sa iti reglezi energia pentru a manifesta o relatie
Cum sa folosesti energia sexuala in cuplu sau pentru manifestarea unei relatii.

Cine sunt trainerii?

Numele meu este Oana Gitlan si sunt terapeut. Datorita experientei mele de viata si din cazuistica mea in cabinet am decis sa tin impreuna cu Ovidiu Yang un workshop interactiv pentru noi, femei si barbati in viata de zi cu zi. Vom lucra impreuna si vom descoperi, poate, lucruri noi despre relatia noastra. Sunt femeie si voi da trucuri barbatilor despre femei si femeilor despre barbati.

Il voi avea alaturi pe Ovidiu Yang terapeut Holistic si Instructor ThetaHealing care va face aceelasi lucru dar din perspectiva si experienta diferita. Impreuna dorim sa plecati cu lucruri practice in relatia voastră existenta sau viitoare.

De ce ar fi bine sa fii in sala?

Pentru ca este un eveniment unic in Romania despre relatia noastra la nivel mental, emotional si sexual. Suntem doi oameni cu experiente diferite de viață dar vom imbina armonios mintea cu sufletul, ratiunea cu simtirea si ne vom juca frumos. Relatiile de cuplu sufera uneori, divortam, o luam de la capat dar ceva ne tot leaga.

Atunci ar fi bine sa fii in sala. Nu inventam apa calda. Doar plecati cu metode noi de parteneriat. Suntem unici si irepetabili si daca am ales sa experimentam viata pe pamant atunci macar sa traim in armonie.

Acest workshop este un preambul la o serie de intalniri cu Gabriela Ilas, terapeut si consilier nutritionist. Vom afla detalii in timpul workshopului.

Costul workshopului: 90 lei/ persoana, 120 lei/cuplu

Pentru a va asigura un loc in sala, va rugam sa faceti plata in contul din formularul de inscriere accesand linkul, sau va asteptam cu plata unui avans de 50 lei, pana pe 21.10.2019, la Centru de Terapii Leia, Calea Bucuresti, nr.54, et.1, Brasov. Restul detaliilor la nr.tel 0771423197.

Link INSCRIERE:
https://docs.google.com/forms/d/1BOkAougkssLcIn-QJvMnGlF5ITWDt28ALVYya8w-kBg/edit

Cu drag ne vedem la Leia, cu cea mai buna energie.
Oana si Ovidiu