Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Meditatia pe arborele genealogic

O data pe luna vom face meditatia pe arborele genealogic unde vom lucra atat pe arborele genealogic al mamei cat si pe cel al tatalui, iar aceasta meditatie va fi sustinuta de Anca Ungureanu. Pentru aceasta meditatie nu este nevoie sa fiti parinte sau sa aveti copii mici, ea este valabila pentru oricare dintre noi si ne ajuta in rezolvarea temelor noastre existentiale de zi cu zi. Important este sa veniti deschisi si sa va setati intentia de a va rezolva provocarile din viata de zi cu zi si tiparele pe care le repetati din partea mamei sau din partea tatalui .

Va asteptam cu drag sa ne revedem dupa o pauza de cateva luni, sa impartasim din ceea ce am lucrat pana acum, unde putem veni cu imbunatatiri, sfaturi, solutii concrete in momentul in care stim, in care identificam nevoile voastre.

Ne-am gandit ca ar fi benefic ca o data pe saptamana sa facem o intalnire la un ceai si sa discutam, sa impartasim din experientele fiecaruia iar impreuna sa depasim momentele dificile din viata noastra. Pentru ca intotdeauna egregorul unei intalniri este benefic pentru noi toti si ne ajutam unii pe altii din experientele noastre .

Sa ne fie de folos .

Seminariile vor fi o data pe luna, joia  de la ora 18:00-20:00 si vor fi pe baza de donatie. Imi rezerv dreptul de a veni cu invitati surpriza atunci cand consider ca este cazul sa o fac, si cand oamenii pe care ii aduc sunt disponibili.

Pentru orice alte modificari va anuntam in prealabil.

Cu drag,
Oana Gitlan
Anca Ungureanu

T: 0771 423 197

Centrul de Terapii Leia – Calea București 54, clădirea Cabu, etajul 1, Brașov, România