Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

08 Octombrie 2019 – Orele 19-21

Atelierul de Scriere Dramatică este unul interactiv, împreună vom face exerciţii care pun în valoare atât ludicul cât şi inteligenţa.
Acest curs se adresează tuturor celor interesaţi de scriere, cu sau fără experienţă în domeniu.

De ce să scriu?
Scriem pentru că este o activitate relaxantă şi instructivă, „ cheia rafinării gândurilor tale” spunea Warren Buffet.
Scrisul are şi efect terapeutic, este dovedit ştiinţific că te face mai sănătos şi mai fericit. Gândeşti, îţi măreşti capacitatea de concentrare şi comunici mai bine.

De ce este interesant acest curs?
Pentru că vom aborda tehnici din arta actorului, care ne vor relaxa, sporind astfel fluxul imaginaţiei, ne vom simţi liberi să dăm glas stilului propriu de a scrie. Nu trebuie să ceri permisiunea nimănui pentru a scrie, vom scrie aşa cum vrem să scriem.

Ce vom învăţa?
Vom învăţa cum să construim un personaj
Vom învăţa cum să dezvoltăm dialogurile şi limbajul specific fiecărui pesonaj
Vom învăţa despre situaţia dramatică, despre acţiune şi conflict
Vom învăţa cum să dezvoltăm povestea în funcţie de aceste elemente şi vom aborda tehnci de documentare în funcţie de structura piesei pe care o scriem
Vom lectura piesa şi veţi primi feedback.
Piesa va fi jucata ulterior de o trupa de teatru, cu audienta formata din prietenii, familiile si cunostintele voastre.

Cum a fost experiența de anul trecut?
Am reușit să dăm glas personajelor create, am montat piesa de teatru și ne-am desfășurat fără inhibiții, actorii cursurilor noastre au reușit să redea autenticitatea personajelor și au fost cuprinși de emoție și reușită. Piesa de teatru creată a purtat numele de “Adevăr sau Provocare”, cei 12 scriitori au adus în fața publicului o piesă de teatru proaspătă și emoționantă, iar publicul a fost implicat direct. Tu, ACTcepți provocarea?

Cu cine?
Hella Andreea Gabor este actriţă profesionistă, este fondatorul Asociaţiei ACTcept, are cunoştinţe în studiul fizionomiei, practică yoga, a fost plecată cu Circul în Austria şi Portugalia, deţine un evantai de abilităţi care i-au permis să interpreteze personaje multiple, de la drama la comedie şi de la music hall-uri la perfomance-uri. Cântă, dansează, se joacă şi se bucură! Pentru că este efervescentă, nu mai are răbdare să iasă la pensie pentru a scrie, a bea un pahar de vin şi a visa la locurile nevizitate, aşa că şi-a propus să dea curs intuiţiei mai devreme de vreme, să sfideze viitorul şi să vă invite în călătoria asta magică a scrisului.

Locatie curs: Centrul Leia str. Calea Bucuresti nr. 54
Cost participare: 320 lei/ luna- o sedinta saptamanala, in fiecare marți (drinks&snacks included)- total 12 sedinte (3 luni)
La prima sedinta se achita suma pe prima luna, datele de plata ale ratelor sunt fixe, indiferent de numarul de absente.

Pentru inscriere si confirmare, va rugam sa trimiteti un mesaj privat, cu numele si prenumele dumneavoastra la nr. de telefon 0752555197 cu mentiunea “scriere creativa”.

Vă mulțumim și vă așteptăm la cursuri!