Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Tehnica Access Bars este o terapie holistică ce ajută la eliberarea blocajelor emoționale, mentale și fizice. Oamenii ce au beneficiat de această terapie au recunoscut îmbunătățiri ale diverselor aspecte ale vieții, o stare generală de sănătate mai buna, un somn mai profund, eliberare de anxietate si multe altele!


Terapia Access BarsEste un proces energetic pe corp, ce contine 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale.

Aceste bare reprezinta componenta de stocare electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si convingerilor pe care le avem.

Access Bars este recomandat în orice situație de sănătate și de viață. 

Este recomandat în: supărări, afecțiuni fizice de orice fel, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotență, stres post traumaic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică, lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și lista poate continua la infinit.

Invitația lansată de Access Bars te ajută sa te recunoști pe tine ca ființă absolută care esti cu adevărat, să pășești în capacitatea de a genera o viață care trece dincolo de tine, cel care crezi tu ca ești.

Inceputul a ceva diferit.

Cum ar fi dacă ziua de azi ar fi început cu ceva diferit?

Cum ar fi dacă ai putea trăi din nou în bucurie?

Cum devine și mai bine de atât?

Cum ar fi dacă ai incepe să te ”hrănești” și să ai grija de tine?

Cum ar fi dacă ai deschide ușile spre a fi tot ceea ce ai hotărât că nu este posibil să fii?

Alegeți terapiile ACCESS BARS  și veți descoperi că viața poate fi mai mult: cum aș vrea eu sa fie viața mea?

Ce altceva este posibil acum, alegand sa primesc Acces Bars?