Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30


Bioenergia (Bioenergoterapie) Terapia prin bioenergie se circumscrie medicinei vibrațional-informaționale și este deosebit de eficientă deoarece, ca orice terapie alternativă, se adresează ființei ca întreg (abordare holistică). Ea are capacitatea de a curăța, echilibra și recalibra sau reorganiza aura umană (biocâmpul). Fără aceste curățări, în acest tip de terapie, nu putem vorbi de vindecare. Este, într-un fel, punctul de la care se pleacă.


În bioenergoterapie (cu sau fără atingere) se transferă frecvențe de vindecare prin facilitatorul care execută această metodă terapeutică (ce reprezintă de fapt un complex de practici, personalizat).

În realitate, omul e mai mult decât corp solid, fizic. Ca replică la scară mică a Universului, el este lumină, energie și informație, iar bioenergoterapeutul reprezintă un canal energo-informațional și un catalizator în procesul vindecării, având capacități înnăscute dezvoltate și un nivel corespunzător de cunoaștere în domeniul respectiv.

Munca acestuia este un proces bio-energo-informațional complex. El operează cu un set de noțiuni, algoritmi, simboluri, mantre, mișcări, manevre specifice - fapt ce presupune cunoașterea în prealabi a mai multor domenii de activitate, precum: medicină, anatomie, psihologie, o serie de cunoștințe legate de lumea spirituală, de funcțiunea meridianelor sau a chakrelor; însă ceea ce este fundamental e că operează în consonanță cu Legile Cosmice (Universale) pe care nu are voie să le încalce, accesând informația de vindecare la nivel cuantic. Se lucrează mai departe, prin intermediul operatorului, atât cât e posibil și îngăduit.

Metoda practicată este non-invazivă. Se impune aici o paranteză: în lumea terapeutică se vorbește adesea de așa-numitele crize de vindecare, precum și de simptomele Noii Energii; acestea însă nu au nimic de-a face cu efectele secundare din medicina alopată. Mărturiile și informațiile abundă în acest sens. A se vedea mai pe larg Legea lui Hering în crizele de vindecare, teoria dr. Bruce Lipton sau principiile dr. Robert Morse.

Cum spuneam, bioenergoterapia facilitează, între altele, reechilibrarea și reorganizarea unor frecvențe vibraționale la nivelul biocâmpului, implicit la nivel de ADN, întrucât genomul uman, ca și întreaga cantitate de informație realizată pe toate liniile evolutive de acumulare, face parte integrantă din biocâmp. Cercetările actuale de genetică modernă, fizică cuantică, teoria modelului holografic sau științele de frontieră - confruntate cu filosofiile din Orient - demonstrează că materia nu este altceva decât lumină solidificată (energie condensată) și, de asemenea, arată legătura dintre I Ching și ADN ; ca să nu mai vorbim de părerile oamenilor de știință moderni, care susțin că în Univers materia grosieră reprezintă doar 1% în timp ce restul de 99% e materie subtilă. Adăugăm că puterea de procesare a informației la nivel conștient este de aproximativ 3-5%, iar restul de 95-97% îi revine subconștientului. Mintea subconștientă are capacitatea de a prelucra 20.000.000 de stimuli exteriori pe secundă în vreme ce mintea conștientă prelucrează doar 40 și ne-am făcut deja o idee despre cum își creează omul realitatea și despre cum definim realitatea în noua paradigmă.

Nu în ultimul rând, teoria biofotonilor, enunțată de Fritz Albert Popp și cea a câmpurilor de rezonanță morfică a lui Rupert Sheldrake validează încă o dată aceste străvechi teorii. Ansamblul câmpurilor electromagnetice poate fi asemuit cu o matrice geometrică complexă, care asigură accesul către frecvențe de energie din ce în ce mai subtile. Mai mult chiar, noi ne aflăm într-un câmp imens de energie-lumină-informație (Conștiință), iar astăzi așa-numitul Mer-Ka-Ba, respectiv Corpul (Vehicolul) de Lumină nu mai e un simplu concept ezoteric, ci o realitate energo-informațională, fizico-biologică.

Beneficii

  • curățarea și recalibrarea biocâmpului;
  • revitalizarea corpului mental, emoțional, fizic;
  • obținerea unei stări de relaxare-calm (accesarea undelor cerebrale semiprofunde și profunde - intrarea în modului parasimpatic al SNV);
  • calitatea somnului, îmbunătățită;
  • întărirea sistemului imunitar;
  • îmbunătățirea performanțelor psihice (intelectuale), fizice, artistice;
  • scoaterea la suprafață a aptitudinilor, respectiv a capacităților latente;
  • posibile schimbări de temperament (din introvert în extrovert);
  • ameliorarea până la vindecare a durerilor, blocajelor, afecțiunilor (în măsura în care o permit subconștientul subiectului și Ierarhiile Spirituale);

Observatii

Pacienții semnalează adesea schimbări radicale în bine și vindecări în toate domeniile vieții lor, încă de la primele ședințe: sănătate-spiritual, afectiv-relațional, profesional și financiar; pentru că vindecarea este holistică, vizând toate corpurile și aspectele vieții omului.

Uneori se vine cu o problemă, dar se obțin și alte realizări, de obicei, în mod neașteptat.

Să nu uităm, vindecarea este asemenea unui puzzle și se desfășoară respectând regulile unui proces, deoarece acumularea de informație s-a produs în timp; așadar, treptat.