Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial, ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si astfel incurajaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea.

Reflexoterapia faciala este o tehnica de masaj a punctelor reflexogene situate pe fata, fiind o sinteza intre reflexoterapie, masaj si acupunctura. Aceasta vizeaza restabilirea echilibrului energiei vitale a tuturor glandelor si organelor corpului. Cel mai mare beneficiu al reflexoterapiei este recuperarea capacitatii native a corpului uman de a se autoregla.
Experientele practice au demonstrat ca destinderea sistemului nervos reprezinta preludiul obligatoriu al oricarui tip de tratament/terapie.


Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie intensa de euforie, asociata cu starea de bine. Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele, ca orice alta metoda complementara sau alternativa de tratament.
Rejuvance poate fi considerata o tehnica de masaj facial, de reintinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit, pentru ca miscarile Rejuvance sunt delicate si usoare. Aceste miscari specifice, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberand aderentele si conferind elasticitate pielii si tonus muschilor.

Efectele tehnicii Rejuvance

Efectele la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura.

Din punct de vedere estetic vor apare intotdeauna imbunatatiri, al caror nivel depinde de varsta clientului, de starea sa de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.Se recomanda o serie de sase sedinte, la interval de doua – trei zile, dar rezultatele vor fi vizibile chiar dupa prima sedinta: ridurile superficiale dispar iar cele adanci se estompeaza, muschii fetei isi recapata tonusul, pielea va fi mai luminoasa, mai proaspata.