Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30


Masajul facial este o terapie plăcută și relaxantă, cu multiple beneficii asupra tonusului și frumuseții pielii de la nivelul feței, gâtului și decolteului. Pe lângă beneficiile oferite tenului, masajul facial ajută și la obținerea unei stări de bine generale, diminuează stresul, durerile de cap, migrenele.


Beneficiile procedurii

  • îmbunătățește starea de spirit, scade nivelul de anxietate, prin stimularea nervilor și punctelor de presiune de la nivelul feței procedura se transformă într-un adevărat răsfăț
  • ajută la oxigenarea țesuturilor pielii, prin activarea microcirculatiei sângelui, obținându-se astfel un ten revitalizat
  • ajută la absorbția mai ușoară în piele a produselor concentrate care pot fi aplicate in timpul procedurii
  • se obține îmbunătățirea tonusului general al pielii prin stimularea mușchilor feței și un ușor efect de lifting
  • are efect de detoxifiere – prin stimularea ganglionilor limfatici aflați pe întreaga față, mai ales de-a lungul liniei maxilarului si bărbiei, toxinele din zona feței fiind preluate si eliminate de limfă.

Cât timp durează o ședință de masaj facial?

O ședință de masaj facial durează 20 de minute, nu mai mult, în caz contrar efectele obținute fiind la polul opus de cele dorite, prin suprasolicitarea tenului și mușchilor de la nivelul feței.

La ce interval de timp pot face masajul facial?

Procedura de masaj facial poate fi făcută de 2-3 ori pe săptămână

Când nu este indicat masajul facial?

  • Masajul facial nu poate fi facut în caz de ten cu acnee, psoriazis, eczeme, răni deschise. În aceste cazuri problemele tenului se pot înrăutăți.
  • De asemenea, procedura nu este indicată imediat dupa injectările cu botox sau acid hialuronic.