Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Microdermabraziunea poate fi  un tratament de cosmetică facială de tip peeling mecanic (cu un jet de pudră de diamante sau cristale), realizat prin exfolierea stratului superficial al epidermei, constituit din celule moarte sau de o calitate inferioară, care nu mai permite intrarea în țesut a produselor dermato-cosmetice.

Totodată, prin microdermabraziune se realizează o excelentă stimulare a producției de celule noi, o accelerare a producției de colagen si elastină.

În acelasi timp, și asta depinde si de echipamentul avut in dotare, micodermabaziunea poate fi  exfolierea adâncă dar in trepte a celor trei straturi de piele : epiderma,derma si hipoderma, în vederea eliminării cicatricelor, porilor imenși sau ridurilor adânci, penetrând toate straturile.

Aici, la centrul de terapii Leia, unde te includem ca parte din familie imediat ce ne-ai pasit pragul și te tratăm ca pe noi inșine, dispunem de asemenea echipament si de un specialist cu experiența de 25 de ani dintre care 23 de ani numai in orient : Monica Slăniceanu. Vino si vei gasi ajutorul dorit sau un sfat sincer.

Consultanță este gratuită