Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


NLP-ul sau Programarea Neurolingvistica ne ofera la dispozitie un set de tehnici prin care putem afla care sunt programele subconstiente dupa care actionam. Viata este un cumul de experiente , insa unele dintre ele isi lasa amprenta intr-un mod negativ . In acel moment o parte din noi ramane blocata in acea amintire.Nu suntem vinovati pentru faptul ca avem anumite ganduri care se tot repeta in mintea noastra. Suntem responsabili insa, pentru momentul prezent, in care, din stadiul de observator asupra acestor ganduri, putem decide daca ele ne fac bine sau daca trebuie sa le schimbam.


Ce este NLP?

NLP, înseamnă Programare Neuro Lingvistică, nume ce acoperă trei dintre cele mai importante componente implicate în producerea experienței umane: neurologie, limbaj și programare sau procesare internă.

Sistemul neurologic reglează cum funcționează corpul nostru, limbajul determină cum comunicăm și relaționăm cu alte persoane și programele noastre determină tiparele și modelele lumii pe care le creăm. NLP este un sistem complet și unic ce a preluat și adaptat elemente din cibernetică, neurologie, psihologie, lingvistică, terapie etc. pentru o reală și rapidă îmbunătățire personală.

Tehnicile folosite in NLP se bazeaza pe vizualizare, procesul in sine fiind asemanator unei meditatii ghidate, in care exploratorul acceseaza dintr-un spatiu de siguranta, anumite amintiri in care s-au format de exemplu convingerile negative. Tot prin NLP putem identifica ce resurse ne-au lipsit in momentul formarii acelor convingeri si implicit cum sa le si aducem in prim plan.

De ce functioneaza NLP-ul?

Spre deosebire de alte abordări care îți spun ceea ce ai nevoie să faci, NLP este o tehnologie HOW TO (CUM SĂ). NLP-ul îți spune și îți arată cum să îți atingi obiectivele și rezultatele și cum să devii persoana care îți dorești. Așadar, poți avea succesul personal pe care îl vrei chiar acum!
Cu ajutorul NLP vei avea opțiuni și alegeri despre ce și cum vrem să schimbăm lucrurile din viața noastră.