Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Metoda de înfășare cu aromoterapie dispune de efecte spectaculoase care nu apar și la alte metode de remodelare. Se bazează pe efectul rece-cald.


Efectele terapiei

Metoda de înfășare cu aromoterapie dispune de efecte spectaculoase care nu apar și la alte metode de remodelare. Se bazează pe efectul rece-cald. Uleiurile eternice, cum ar fi eucalipt, mentol și rosmarin, datorită efectelor puternice de hiperemizare, produc în straturile superioare ale corpului, dilatarea vaselor de sânge și o circulație intensivă a sângelui. Din această cauză, în straturile profunde ale corpului se produce senzația de răcire fără disconfortul pacientului.

Este bine cunoscut faptul că una din funcțiile de bază ale corpului uman, pentru ca organele interne să funcționeze normal, este de a menține temperatura internă corespunzătoare. În organism, sângele are rolul de a transporta elementele nutritive, și în timpul tratamentului acestea ajung în mare parte în straturile exterioare ale corpului. În felul acesta, în interior apare senzația de răcire.

Pentru refacerea echilibrului termic al corpului, organismul trebuie să consume energie, deci trebuie să ardă substanțele nutritive aflate în exces. În acest fel, prin metoda de aromaterapie prin înfășare, depunerile suplimentare de pe porțiunea tratată, se consumă în cele patru efecte amintite. Se știe că 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru menținerea echilibrului termic.

Efectul combinat al substanțelor folosite, vă va asigura, așa cum nici o altă metodă nu reușește, toate efectele importante care să conducă la un rezultat final optim. Acestea sunt: scăderea greutății corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se măsoară imediat în cm. În zonele tratate se produce o înlăturare a toxinelor și a altor depuneri reziduale suplimentare, datorită osmozei și a uleiurilor aromate conținute. Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare, datorită aromaterapiei și a strângerii feșelor. Netezirea și întinderea pielii, ca efect al întregului tratament.

Etapele tratamentului

Porțiunile care necesită tratamentul vor fi unse într-un strat subțire cu uleiul aromatic corespunzător și se va masa ușor de către un specialist.

Dacă pe porțiunea aleasă pentru tratament există vene ieșite în evidență, se va aplica pe acel loc ICE GEL. Pe acele porțiuni nu folosim uleiuri. Se vor folosi minim 3 bucăți feșe elastice care se vor îmbiba în amestecul de loțiune preparat din uleiurile alese. În funcție de tratamentul dorit, înfășarea poate începe fie de la degetele picioarelor, fie de deasupra genunchiului. În timpul înfășării clientul stă în picioare. În general se folosesc 3 feșe dar pentru persoane mai corpolente sunt necesare 4 feșe. Dacă înfășarea începe de la degetele picioarelor, atunci sunt necesare 6-10 feșe. Clientul se va culca pe un pat și se va acoperi cu o folie de plastic timp de 45-60 minute.

La început se simte o ușoară răcire care în scurt timp este urmată de o încălzire ușoară apoi mai puternică. La final se îndepărtează feșele, iar clientul va fi uns, cu mișcări circulare, cu un gel corespunzător țesutului.

Persoanele care pot participa la această terapie

Aromaterapia prin înfășare se recomandă tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomandă pentru tratarea celulitei slabe până la cea puternică, pentru netezirea pielii, întinderea pielii mai moi, 18 cm de scădere a abdomenului care atârnă, nu este o raritate. Ajută la orice cură de slăbire, pentru atenuarea stratului adipos. Produce detoxifiere, ajută la orice cură prin post.

Contraindicații

Nu se recomandă în cazul în care suferiți de: epilepsie, diabet, sarcină și alăptare, în timpul menstruației, hipertensiune, probleme de inimă, reacții alergice, febră, stare de sănătate precară.

Condiții pentru obținerea rezultatului dorit

  • Cu 3-4 ore înainte de tratament nu se vor consuma mâncăruri solide, deoarece organismul folosește pentru arderi, elemente nutritive din sânge și nu depunerile adipoase suplimentare.
  • Consumați zilnic 2,5 l lichide, sucuri vitaminizate fără zahăr, apă minerală, apă plată, ceaiuri care elimină apa și toxinele;
  • Nu se consumă alcool și băuturi acidulate;
  • Se recomandă expunerea la soare sau ședințele de solar înaintea tratamentului;
  • După tratament persoana tratată nu se va expune la soare;
  • Nu se face duș după tratament timp de 3-5 ore;
  • Se recomandă urmarea unei diete.

Tratamentul pe care îl oferim persoanelor constă într-o cură de 10-12 ședințe. În caz de necesitate recomandăm mai multe ședințe.