Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


Pentru realizarea tuturor programelor de viata importante, omul nu actioneaza simultan cu intreg potentialul (resursa) de 100% al organismului sau, ci doar 1,5-3% din acesta. Dat fiind acest lucru, realizarea tuturor programelor individului este incetinita din cauza restului de 97-98,5%. De asemenea in aceeasi proportie, organismul nu primeste diversele tipuri de energie, ceea ce duce la aparitia bolilor si la o imbatranire prematura.

Prin tehnici PSY-IT, noul complex de gandire permite actionarea simultana a potentialului de 100% a omului si, prin intermediul matricei (analog al Universului), cresterea la 200% si mai mult a acestuia.

"Matricea Tineretii Vesnice", propune clientilor sai cea mai noua tehnologie de intretinere si insanatosire a organismului, potrivit metodelor unice ale Profesorului Albert Ignatenko, doctor in medicina psiho-informationala, doctor in filozofie, doctor in stiinte biologice, metode care nu au corespondent in practica mondiala. Aceste metode sunt aprobate si se aplica cu succes de 42 de ani incoace.


Sedintele de terapie se desfasoara in picioare sau asezat pe un scaun, clientul primeste cheia propriului sau sistem energetic, cu care incepe sa lucreze folosind o resursa de 100 de procente a aparatului sau de gandire

Terapia va permite sa utilizati potentialul creierului de 100%, in acelasi timp sa cresteti viteza de realizare a tuturor programelor importante din viata si sa obtineti o multime de tipuri de energii pentru a fi sanatosi, longevivi, a avea o viata plina de success.

In timpul sedintei va veti insusi metodele de dirijare cu propriile centre energetice(chakre), tehnologiile verbale si nonverbale psiho-informationale (PSY-I.T.) ale mileniului III, elaborate pentru prima data de prof. Albert Ignatenko.