Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


Aroha este un mixaj intre miscari controlate  pline de forta si miscari de relaxare. Este o combinatie unica si fluida intre miscari elementare din Haka ,dansul maurilor, Tai Chi si Kung Fu.


Fiecare dintre noi cautam un tip de activitate fizica in care sa ne regasim. Unii prefera sportul extrem, altii dansurile, altii luptele, unii dintre noi preferam sa „tragem de fiare”, altii sa mergem la Zumba, altii sa mergem la box sau poate total opus, sa mergem la yoga. Cateodata poate mergem la o ora de aerobic sau fitness doar pentru ca este in trend, nu? Eu vreau sa va povestesc despre ceva nou, care inca nu este „in trend” dar este cu siguranta ceva intesant prin natura sa. Am ajuns la Aroha printr-o simpla coincidenta. Am cautat pe internet ce se mai face in tariile din vest si mai ales in Germania, fiind foarte mult in contact cu aceasta tara. Asa am dat de Aroha. Suna bine, o combinatie intre Kung Fu, Tai Chi si Kaha. De Kung Fu stiam cu ce se mananca, arte martiale, aparare, auto-disciplina, lovituri controlate etc. De Tai Chi, la fel, energie, miscari fluide si lente, eliberare de stres (asta este doar definitia mea, Tai Chi sau Taiji, este mult mai mult de atat). Cel mai putin stiam despre Kaha, dar din fericire avem acces nelimitat si continuu la internet, asa ca am cautat repede si am si gasit. Kaha - dansul maurilor sau mai bine, daca stiti, demonstratiile de forta, dansul echipei neozeelandeze de rugby de la inceputul meciurilor sale. Ei bine, mi s-a parut interesant asa ca am urmat cursul in Munchen si am devenit instructor. Aroha este creata si patentata de un domn extrem de interesant, Bernhard Jakszt. El a reusit sa combine intr-un mod unic si armonios cele trei forme mentionate anterior. Este deci o forma de fitness care este deopotriva pentru femeicat si pentru barbati, care imbina elemente de forta cu elemente de relaxare. Repetam fiecare miscare de suficiente ori incat sa o invete fiecare participant, dupa care combinam miscarile invatate in asa fel incat sa iasa ca un fel de dans, totul sa decurga armonios, chiar daca sunt combinate si lovituri cu pumnul sau piciorul. Muzica este unica si are o vibratie superba care te mentine automat in ritmul potrivit pe tot parcursul orei. La finalul orei te simti usor obosit, esti destul de transpirat dar esti eliberat de stres si cu o stare de relaxare si de bine. Eu am simtiti pe pielea mea efectul Aroha asa ca aproape sigur,  daca veniti incordati si suparati dupa o zi de munca sau veniti doar din dorinta de a va simiti si mai bine decat o faceti deja, dupa ora de Aroha o sa plecati relaxati si fericiti!

Alte detalii:
Cursul de Aroha este sustinut de doamna Dana Stefan, intructor autorizat Aroha, si se va tine in fiecare zi de marti si joi de la ora 09:00.
Echipament: imbracaminte lejera.

Pretul unei sedinte este de 25 de lei. Pretul unui abonament de 8 sedinte este de 140 de lei.

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la nr de tel 0771423197 sau e-mail cotact@terapiileia.ro . 🙂