Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


Cristaloterapia este o terapie care se bazeaza pe explorarea fortei pietrelor pretioase


Tot mai multă lume crede în puterea vindecătoare a pietrelor şi caută acele cristale care captează energiile şi apoi le canalizează către organism, către acea parte a lui care are nevoie de ajutor şi de un plus de energie pentru a se reface.

Cristaloterapia se bazează pe proprietăţile energetice ale pietrelor. Fiecare rocă are o energie proprie care ne armonizează propriile energii, ne îmbunătăţeşte starea de spirit şi ne ameliorează anumite boli, cred unii oameni. În plus, cristalele captează energiile şi apoi le canalizează către organismul nostru, mai exact către acea parte a lui care are nevoie de ajutor şi de un plus de energie pentru a se reface.

Atunci când credem în ceva, totul este posibil. Dacă noi credem că o anumită piatră ne poate vindeca, ne dă această putere fiindcă noi rezonăm, ne măreşte nivelul energetic, ne ajută să ne depăşim problemele, iar dacă stăm cu gândul că o anumită piatră ne vindecă, ne ajută, ne protejează, ajutăm Universul să ne ajute.

Cristalele sunt incarcate cu energii astrale de mii de ani si detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea un cristal considerat sacru. Prima atestare a folosirii cristalelor a fost descoperita in niste manuscrise de astrologie scrise in sanscrita, din 400 i.H., in care erau mentionate originea si puterea pietrelor de a contracara influentele negative ale planetelor. In fiecare popor se nasteau fiinte umane, speciale, venite cu o cunoastere de dincolo de timp. Ei intuiau armonia cu tot ceea ce exista, si aveau menirea de a o reaminti si celor din jurul lor, mari preoti sau preotese, sacerdoți, alchimiști, vraci, samani. 

Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea si directionarea luminii. Aceasta tehnica se numeste cristaloterapie.