Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

1 – 4 Iulie 2019

SHANTI: Spre vindecare prin arta masajului Thailandez

Medicina traditionala Thailandeza considera ca forta vietii circula prin corp de-a lungul unor canale energetice. Prin stres si un comportament neechilibrat, pe aceste canale apar blocaje. Scopul Masajului Thailandez este de a restabili libera circulatie a energiei, si de a elibera blocajele care provoaca durere, prin aplicarea de presiune profunda de-a lungul liniilor energetice SEN-SIB si prin pozitii de stretching bazate pe Yoga.

Masajul Thailandez se face pe saltea si pacientul poarta haine confortabile.

Efectele acestui masaj sunt atat de relaxare, cat si de energizare, fiind tratamentul perfect pentru orice varsta, cu ajustarile necesare. Executarea corecta a tehnicilor de masaj aduce beneficii atat pacientului cat si maseurului.

Beneficiile masajului Thailandez pentru corp minte si suflet , validate de-a lungul miilor de ani, sunt acum la indemana ta. Tehnicile stravechi, culese si prelucrate de Casa Regala sunt menite sa asigure un masaj de calitate, in conditii de siguranta si eficienta maxima, conform devizei pe care si-au propus-o: ” SAFE, POLITE, AND EFFECTIVE.”

Va asteptam la Brasov, la Centrul de Terapii Leia, in zilele de 1-4 iulie, la sesiuni individuale de Masaj Thailandez sustinute de maestra Sorina Stanescu, acreditata de Casa Regala a Thailandei, cu experienta de 10 ani in acest tip de masaj.

Sedinta dureaza 2 ore.
Sesiunile se tin intre orele 10:00-20:00.
Tinuta dvs este lejera ( echipament sport)
Restul detaliilor le veti primi la programare.

Va fi un rasfat pentru tine, o experienta unica!

Costul este de 200 lei.
Programari la: 0771423197