Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

Tipare mentale vechi și cum să le vindecăm – seminar susținut de Silvia Niță, bioenergetician și cristaloterapeut venit din București special pentru tine, pentru a-ți schimba armonia vieții.

Într-o lume plină de haos, nemulțumire și lipsită de iubire, într-o lume în care totul se schimbă și nu știm încotro să o luăm, a venit timpul să conștientizăm că trebuie să schimbăm ceva! Lumea nu va mai fi niciodată la fel!

Vrem o lume mai bună în care sa primeze bucuria și fericirea. A fost destulă durere și suferință. De ce se spune că suntem creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu? EL este energie pură, este în tot și toate. Dar este creator și asemeni Lui, noi suntem creatori. Ni s-a îngăduit să creem ceea ce noi am dorit, să experimentăm. Avem libertate deplină, liber arbitru. Doar că noi am ales timp de multe milenii să experimentăm lucruri mai puțin bune, bazate pe frică, orgoliu, control, judecată, bârfă, agresivitate iar lista poate continua.

Evoluția înseamnă asumarea responsabilității pentru tot ce am creat mai puțin bun, căutând să facem alte alegeri, care să aducă schimbări. E important să schimbăm acele programe mai puțin bune, tipare mentale vechi cu acțiuni bune și frumoase, cu iubire și recunoștință. Vremurile în care trăim ne îngăduie prin iertare și eliberare să creem lumea pe care ne-o dorim.

Vă invităm la Centrul de Terapii Leia alături de Silvia Niță la un seminar de schimbare a vechii energii cu o energie nouă, cea a iubirii necondiționate.

Vom răspunde întrebărilor care vă frământă aducând astfel lumină în viitorul vostru, al nostru, al tuturor. Universul este simplu, haide-ți să descoperim împreună acest lucru.

Joi, 26 Octombrie 18:00

Taxa de participare de 50 RON, se poate plăti inainte de inceperea seminarului

T: 0771 423 197 

Centrul de Terapii LeiaCalea București 54, clădirea Cabu, etajul 1, Brașov, România