Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM

19 Octombrie 2019 – Orele 10-18

Cine sunt eu ca femeie? Ce aspecte pot optimiza pentru a fi împlinită în relații? Care sunt rolurile în care mă regăsesc cel mai des?
Ce este arhetipul? Cum mă influențează?
Ce „zeițe“ se exprimă prin comportamentul și atitudinile mele?

• Dacă ai avut vreodată senzaţia că ești mai mult decât ceea ce ştii momentan despre tine;
• Dacă ai sentimentul că există încă zone neexplorate în propria ta fiinţă;
• Dacă vrei să arunci o privire către faţa nevăzută a ceea ce eşti,
Te invit să descoperi alături de mine Zeiţele care îţi guvernează universul interior în cadrul unui atelier dinamic, plin de informații relevante și experiențe profunde.

„Privilegiul unei vieți este să devii cine ești cu adevărat.“ – C. G. Jung.
Există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei seducătoare ce se definesc prin propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate.

Vă invit să cunoştem împreună zeiţele din noi, cele care ne guvernează fiecăreia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora aşa cum se cuvine şi pentru ca, prin intermediul lor, să devenim mai complete.

Zeițele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştientul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât și potențial negative. Zeițele reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice. Sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc și reprezintă modele arhetipale care punctează cursul vieții unei femei.

Viața noastră ar fi mult mai împlinită dacă am cunoaște tipurile de energii primordiale care se exprimă prin noi și dacă am ști să lucrăm cu ele, pentru a ne adapta mai bine la rolurile sociale și la situațiile pe care le traversăm zi de zi.
Inconștientul nostru este impregnat de esența arhetipurilor și in multe contexte de viață le manifestam trăsăturile fără ca măcar să ne dam seama. Ceea ce ne propun prin intermediul acestui atelier este să îți dezvolți capacitatea de a repera trăsăturile fiecărui arhetip în parte, astfel încât să le poți identifica la tine și la toți cei pe care îi întâlnești în viața ta, pentru a lucra cu ele în mod conștient.

Participând la acest workshop vei putea să:
• Te poziționezi adecvat în relațiile sociale și intime
• Găsești inspirație în modele feminine mitologice
• Înveți să onorezi funcția arhetipului tău de bază și să afli ce mai ai de facut ca sa dobandesti echilibru in manifestarea feminitatii tale
• Integrezi aspecte de umbra care te saboteaza din interior
• Te adaptezi mai eficient la rolul si contextul in care te afli.
Atelierul se bazează pe modelele arhetipale descoperite de către Antonia Wolf, discipola și partenera de studiu a lui C. G. Jung, și aprofundate de Jane Shinoda Bolen, cunoscuta psihiatră și analistă jungiană.

Atelierul se desfășoară sâmbătă, 19 octombrie, orele 10-18 octombrie.Pret: 300 lei, cu o reducere de 10% dacă te înscrii până la data de 1 octombrie. Prețul atelierului include apa, ceaiul, cafeaua și câteva gustări.

Înscrieri: monica@psihologieanalitica.ro, 0746107106.
Organizator eveniment: 0741577064

Facilitator: Monica Daniela Găitănaru
Sunt formator şi psihoterapeut analist jungian, cu specializare secundară în Psihoterapie prin Dans şi Mişcare, în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale şi în Mitogramă (metodă de explorare a mitului personal).
Totodată, sunt femeie, sunt soţie şi mamă, sunt căutătoare de sens, sunt pelerin către infinitul din mine şi din ceilalţi, sunt însetată de frumos, miracol, poezie, cântec, devenire, mister şi contopire în dansul etern al naturii din mine cu natura din tot ce e viu.
În 2011, mi-am elaborat în cadrul formării în Psihoterapie Analitică disertația de final pe tema ”De la Venus la Sfânta Vineri – ipostaze ale feminității din perspectiva complexului matern”. De atunci, am continuat să însoțesc sute de femei pe drumul descoperirii de sine și al integrării propriei feminități atât prin cursurile și atelierele susținute constant pe această temă, cât și în terapiile individuale și de grup (cercurile de femei).

Mai multe despre mine afli aici: psihologieanalitica.ro