Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Mă numesc Elena Maria Pișcu, sunt medic primar pediatru, doctor in medicină din 2000 și specialist in acupunctură.

Din 1992 practic acupunctura care mi-a adus o cunoaștere deosebit de prețioasă, mari satisfacții profesionale și împlinire sufletească.

Nu poți fi fericit, dacă nu îl vezi și pe celălalt fericit.

Cea mai mare împlinire ca medic este să îți vezi pacienții sănătoși, bucuroși, veseli și recunoscători celui ce ne-a dat Lumina.

In ortodoxie se spune că „cine cântă se roagă de doua ori”, iar în MTO (medicina tradițională orientală) se spune că „cine cântă e dornic de dragoste”.
Pe parcursul practicii medicale nimeni nu a venit cântand, dar a plecat cântând.

Dintre afecțiunile pe care le-am tratat, cele mai bune rezultate le-am obținut în lumbago (dureri de spate), obezitate, impotență sexuală, fibrom uterin (9 cazuri vindecate complet la dimensiuni sub 5 cm), insomnii, depresii, pareza facială a frigore, gastrite, ameliorări substanțiale în hepatite cronice, hipertensiune arteriară, hipotensiune arteriară, artroze, sindromul de abstinență ( fumat, alcool), sinuzite, hemoroizi, aftoză bucală, tremurături, spasmofilie (lipsă de calciu, magneziu), noduli tiroidieni, afecțiuni reumatice, colecistită cronică, colici hepatici biliare, dischinezie biliară și multe alte afecțiuni.

Nu pot încheia fără să apelez la o rostire: „Dacă un defect este acela mă apropie aici si acum de Tine Doamne, este cu adevărat un defect? Dacă o calitate Doamne este aceea care mă face să ma îndepartez acum și aici de Tine, este cu adevărat o calitate?”

Am dat o definiție personală stării de boală, plecând de la un citat pitagoreic și anume: boala este un defect care poate fi înlăturat numai prin conștientizare, dorință personală de a dori vindecarea și de a intra în armonie cu tine însuți și cu macrocosmosul.

„Vino și vezi!”

Cu deosebită prețuire și recunoștință tuturor care vor să urmeze această cale

Nesfârșită iubire și lumina din Lumina ( seudonimul meu literar)

Serviciile mele

 Acupunctura
 Pediatrie
 Ozonoterapie