Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Ma numesc Iulia Suta si am intalnit reiki in urma cu 2 ani. La vremea respectiva am avut nevoie de aceasta metoda de vindecare sau de energizare. Am fost sceptica la inceput desi ma consideram cu mintea deschisa - ironia este pe seama mea bineinteles. Este minunant modul in care suntem construiti si ce corp incredibil de inteligent avem, el stie sa se vindece singur si stie sa-si traga ce are nevoie din mainile unui practicant de reiki. Toti suntem diferiti si fiecare simte diferit, cu toate acestea tindem catre stare de bine, de echilibru, catre armonie si iubire.

Mereu am fost fascinata de maini, insa nu stiam de unde vine aceasta fascinatie. Cred ca unul dintre darurile mele pe acest pamant si in aceasta viata este sa transmit prin maini, sa fiu un canal pentru cei ce isi doresc energie din iubirea neconditionata a universului.

Ce este reiki?

M-am tot ‘impiedicat’ de intrebarea aceasta. Reiki provine din Japonia, rei se traduce ca si esenta, sacru, intelepciune, spirit, suflet iar ki - forta vitala, energie. Poate ati mai auzit de ki dar sub alta forma: prana de la yogini din India sau chi din medicina traditionala chineza. Chiar daca se numesc diferit, semnificatia este aceeasi. Asadar cuvantul reiki se traduce ca fiind forta vitala provenita dintr-un loc sacru, energia universului, energia iubirii neconditionate. Cu acestea fiind spuse, reiki foloseste aceasta energie pentru a energiza, vindeca, integra ce este de integrat. Practic reiki este o tehnica de energizare. Practicantul de reiki isi aseaza mainiile pe diferite zone ale corpului celui care primeste din aceasta energie. Practicantul de reiki este un canal dintre energia universului si corpul celui care primeste, el nu da nimic din energia sa proprie si nici nu ia nimic de la cel care primeste. Cum ziceam si mai sus, corpul nostru este grozav, caci el isi ia singur ce are nevoie din mainile practicantului.

Pe langa noua mea descoperire cu reiki, am lucrat si inca lucrez in domeniu IT. Un domeniu care m-a ajutat sa fiu foarte mentala, sa am lucruri materiale si sa ajung in punctul in care sa ma intreb de ce exist, cine sunt si daca rolul vietii este doar de a avea placeri. La inceput am fost in conflict cu ego-ul meu si cu partea mentala, ca apoi sa realizez ca echilibrul este cea mai buna solutie in orice conflict, indiferent de natura sa. Avem nevoie de inima cat si de minte si nu in ultimul rand de corp, pentru a fi in acest plan. Sa ne ingrijim de toate, sa ne iubim chiar daca gresim si sa respectam liberul arbitru al tuturor.

Ca sa variez lucrul la calculator am inceput sa predau ceea ce cunosc din aceast domeniu. M-a scos si ma scoate, inca, din zona mea de confort, ceea ce este interesant de experimentat. Pana la urma, viata este o joaca, nu un lucru serios de care trebuie sa ne fie frica.

Serviciile mele

 Reiki