Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Eu sunt Silvia Sdraila.

Îmi doresc să aduc mai aproape de oameni o terapie care, deși folosită din vremuri îndepărtate și de foarte multe popoare, reprezintă în acest moment un subiect necunoscut sau înțeles eronat.

Sunt aici si aș vrea să împărtășesc din experiența proprie. Hipnoterapia nu a apărut întâmplător în viața mea, așa cum de altfel, nimic nu este întâmplător. Primim mereu semnale despre calea pe care să o urmăm și mesajele cu rezonanță ni se arată doar la momentul în care suntem pregătiți și dăm atenția cuvenită. Pentru că totul, dar absolut tot ceea ce întâmpinăm în experiențele noastre, are scop și contribuie la evoluția fiecăruia în parte.

Sunt mamă și sotie și spun asta înainte de toate pentru că știu că ne-am ales unii pe alții pentru a învăța împreună și pentru a pășii alături prin această viață. Iubirea și grija pentru armonia familiei mele m-au ghidat către hipnoterapie și, prin aceasta metodă de recuperare emoțională am descoperit puterea dar și pacea interioară. Ele sunt mai mult decât necesare pentru ca starea de echilibru interior să fie cea predominantă. Din această stare viață este frumoasă și are sens, totul are sens, chiar și aspectele mai puțin plăcute au un sens … pozitiv. Așa cum ziceam, nimic nu este întâmplător!

Sunt certificată pentru meseria de hipnoterapeut prin A.E.H.M. ( Asociația Europeană de Hipnoterapie Medicală și terapia subconștientui), care este asociație profesională dedicată promovării și avansării domeniului hipnoterapiei, cu toate ramurile ei: hipnoterapia medicală, stomatologică, hipnoterapia pentru dezvoltarea personală și hipnoterapia spirituală, precum și a terapiei subconștientului (care include toate terapiile și tehnicile care se adresează aspectului subconștient al ființei umane).

Cheia dezvoltării reprezintă introducerea dimensiunilor superioare ale conștiinței în conștientizarea noastră. “ Lao Tzu

Serviciile mele

 Hipnoza