Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30


Biorezonanta magnetica reprezintă o metodă relativ nouă de investigare şi tratament, bazată pe ultimele descoperirii în fizica cuantică.Acest aparat de biorezonanţă poate să influenţeze pozitiv şi să stimuleze procesele bioinformatice de bază din organism, ajutând astfel la stimularea procesului de autoreglare a acestuia. Pe lângă acest fapt, poate să ajute organismul şi în a se apăra de efectele nocive ale mediului, să trateze anumite boli, chiar în mod complementar cu alte tratamente.

Principala sa calitate este că, deşi are o întrebuinţare extrem de vastă, nu are absolut niciun efect secundar. Prin intermediul aparatului de biorezonanţă sunt furnizate informaţii despre starea de sănătate a organismului bazându-se doar pe vibraţiile electomagnetice ale celulelor şi ţesuturilor umane, fără a fi necesară prelevarea de sânge, fără a se recurge la o iradiere cu raze nocive sau o intoxicaţie cu substanţe chimice. Investigaţia seamănă foarte mult cu EKG-ul sau EEG-ul.

Prin simpla conectare la aparat a persoanei cu ajutorul celor cinci senzori: doi la mâini, doi la picioare şi unul pe frunte, aparatul îşi ia în câteva minute atâtea informaţii încât nici cu zeci de analize de sânge, ecografe, filme, teste alergice nu se pot obţine.

Cu ajutorul aparatului se pot determina: alergiile, bolile dobândite genetic, deficienţele de vitamine şi minerale din corp, problemele digestive, imunitatea, eventualii viruşi şi paraziţi etc. Prin această metodă se pot aprecia şi factorii de risc pe care un pacient îi are pentru contactarea unor boli. În acest sens, pacientul poate fi sfătuit cum să-şi schimbe stilul de viaţă pentru îndepărtarea şi contracararea efectelor nedorite. Deoarece se urmăreşte o terapie naturistă complexă, pe lângă tratamentele clasice, medicamentoase, în cadrul cabinetului se fac recomandări terapeutice bazate în mare măsură pe fitoterapie.